vuo.jpg

KOKO viikon on taivas ollut harmaa ja aurinko on näkynyt ainoastaan valokuvissa. Saapa nähdä tuoko tuleva ennustettu tuulinen sää muutosta jossakin vaiheessa. Tosin lämmintä on ollut, shortseissa on tarjennut hyvin. Tavoitteena olikin selvitä syyskuun loppuun asti shortseilla, ja mitä nyt tulevia viikkoja katsastin, saattaapa mennä lokakuun puolellakin vielä.

TORSTAINA piti käydä hakemassa WC-paperia kun kerran tarjouksessa oli (eiköhän 48 rullaa riitä loppuvuodeksi?) ja pientä tankkausta jääkaappiin. Isompi tankkaus taas lauantaina. Mitään ihmeitä torstaina en ehtinyt tehdä, kun aika meni kaupungilla asioita hoitaessa. Toisaalta ei mitään isompaa ole työn allakaan joten ei tarvinnut hätäillä. 

TÄNÄÄN kävin kaupungilla katsastamassa joko torille olisi tullut karpaloita mutta ei vielä. Muutaman litran voisin taas pakkaseen laittaa, niin talven aikana voisi niistä jotakin kehitellä. Ensi viikolla ajattelin pitkästä pitkästä aikaa tehdä lihapiirakan vaikka siinä jonkin verran työtä onkin. Alkoi vaan päivällä kummasti tehdä mieli sitä. Todennäköisesti teen kuitenkin vasta loppuviikolla niin että voin viedä mennessäni tuliaisiksi kun lähden loman viettoon. Ensi viikolla pitää muistaa ilmoitella että sitten reiluksi viikoksi lomalle, eli sinä aikana ei millään rintamalla tule tapahtumaan juurikaan mitään. Vielä ei olla keskusteltu mitä lomalla tehtäisiin ja lähdetäänkö jonnekin, Ensi viikolla pitää tehdä ainakin alustavat suunnitelmat. Tosin äkkilähdötkin ovat tuttuja.

HUOMENNA ajattelin käydä ostamassa uusia kauluspaitoja. Illalla on tarkoitus pyörittää pyykkiä koneessa, joten saisin nekin sitten pestyä käyttöönottoa varten. Ne on paljon mukavampia pitää kun pesee ne ennen käyttöönottoa. Tyynyjä ja peittoja en ole vieläkään ehtinyt/viitsinyt käydä hankkimassa, pitäisiköhän ne laittaa jo ensi viikon listalle? ■