clock.jpg

PÄIVÄLLÄ ei kuulunut vielä mitään julkaisusta, joten jätin kakkososan koskemattomaksi. Palasin taas sen työn alla olevan joulukortin pariin. Animaatiot on suurin piirtein mietittynä mutta tausta tuottaa vielä tuskaa. Ei ole oikeastaan kuin yksi pääelementti jonka ympärille rakentaa. Ehkäpä ajatus kirkastuu kun on pari päivää pois koneelta.

ILLAN kokouksessa oli mukana miniläppäri jolla oli tarkoitus päivittää kokousten kulkua verkkoon. Jäipä päivittämättä. Joku (W10:n) päivitys tänään oli tehnyt tuhojaan. Vielä kotona pääsin verkkoon hyvin koneen kanssa, mutta kokoustilassa ei enää suostunutkaan yhteistyöhön. Jäi sitten päivittämättä. Nyt kotiin päästyä kokeilin omaa verkkoa sekä WLANilla että ihan kaapelin kanssa mutta ei yhteyttä. Kelvollista IP-osoitetta ei löydy. Vihjasihan se että verkkokaapelikin saattaisi olla viallinen, mutta enpä usko. Kyllä nyt kiusaa nämä tietämyskoneet. Pitää varmaan alkaa selvittelemään sunnuntaina tuon miniläppärin ongelmia, jos saisi kotikonstein kuntoon. Jos ei niin käyköön huollossa.

HUOMENNA pitää tehdä erään kirjan mainos, ja muutama pikku päivitys eräille sivuille. Ei nyt jaksa sen kummempaa kun ottaa pikkuisen pattiin nämä koneongelmat. ■