sun.jpg

AAMULLA lähdin ajoissa liikkeelle kun ei vielä aurinko paahtanut täydellä tehollaan. Ja kun labrakin aukeaa jo kello 7 aamulla niin miksipä ei sitten ajoissa. Torin kukkakauppias ei vielä ollut tullut, joten käväisin päivemmällä hakemassa lisää krasseja.

UUDESTA rollupista laitoin kaksi vedosta menemään jo viime viikon loppupuolella mutta vielä ei ole kuulunut kommentteja. Samaan paikkaan pitäisi vielä esite tekaista mutta tänään en sitä ehtinyt aloittaa. Pitänee tehdä alustava versio huomisen aikana. Tosin huominen on taas repaleinen päivä, ja illalla vielä kokouskin, joten pitää sovittaa esitteen teko pitkin päivää.

SÄHKÖPOSTIIN tuli - yllätys yllätys - ilmoitus että taas olisi tulossa kaksi lukua siihen ikuisuusprojektiin. Hän voisi loppuviikolla käydä tuomassa ne. Ilmineerasin että keskiviikosta eteenpäin sopii käydä. Tosin kaipailen kyllä hieman enemmän tietoa siitä missä kirjan kanssa mennään, mutta pitää mennä näillä eväillä.

ALKUILLASTA käväisin metsänreunassa katkomassa niitä tuki/merkkikeppejä istutuksia varten. Silloinkin oli vielä liian kuuma ryhtyä istuttamaan joten päätin jättää sen illemmaksi. Sen verran kuitenkin istuttelin että sain krassit siihen laatikkoon kun se ei iso homma ollut. Kahdeksan aikaan pähkäilen menenkö vai enkö, ehtisin tuon huomennakin, mutta lähdin kuitenkin. Olihan siinä oma hommansa kun viritteli ensin kasteluletkun ja raahasi multasäkin sinne rinteen juurelle. Kastelin rinteen ensin kunnolla ennenkuin ryhdyin kuoppien kaivamiseen, ja kun olin saanut juurakot multaan ja uutta multaa päälle niin kastelin koko rinteen sekä kukkapenkin. Ei ole näin alkuviikolla muita kastelijoita kotosalla, joten se on mun hommani ainakin keskiviikkoon asti. Alustavan ennusteen mukaan ensi viikolla saattaa jopa taivas joinakin päivinä kastella meidän istutukset. Olisi tervetullutta.

NYT iltakahvit ja London Spy. ■