against.jpg

Kylläpä on ollut harmaa ja tuulinen päivä, ja muutama sadekuurokin on ehtinyt maata kastelemaan. Tuli aivan syksyinen fiilis kun taivasta katseli. Mukavasti kämppä kyllä viilentyi kun piti isoa ikkunaa auki. Menneet hellepäivät lämmittivät kämpää niin paljon, että kotona ei kyllä tarvinnut vaatteita päällä pitää, vaan takapuoli paljaana sai kämpässä olla.

Eilen laitoin huomion siitä, että jutun aloittaminen vasemmalata ei onnistu suoraan jo olemassa olevilla sivupohjilla. Tänään sitten muutaman viestin jälkeen löydettiin ratkaisu, joka voi toimiakin tässä tapauksessa. En viitsinyt aloittaa korjauksia ennenkuin saadaan tämä ongelma ratkaistua, eli huominen meneekin sitten korjauksia tehdessä. Mutta valmistuvat kyllä huomenna. Maanantain saa sitten todennäköisesti olla murehtimatta tätä.

Erääseen paikkaan pitäisi tehdä postikortti ja esite, pitänee laittaa sinne vietiä että kaksi viikkoa olisi tässä aikaa ennen mun lomaani, muutoin menee juhannuksen jälkeen, ja kirjapainotkin ovat ainakin osin suljettuna heinäkuussa, eli pahimmassa tapauksessa homma toteutuisi vasta elokuussa.

Huomenna olisi päässyt lähtemään muutaman yön reissulle Helsinkiin, mutta ei mua oikein innostanut. Ja kun viikon päästä mulla on jo se iltaristeily, ja siitä viikko eteenpäin alkaa loma niin pitää vähän miettiä kuinka paljon reissaa. Ja jos en väärin muista niin lauantaina juuri lomalle jäädessä on vielä yksi tapahtuma.

Illan elokuvaksi valikoitui Area 51. Jostakin syystä nyt olen alkanut katsella elokuvia jo aiemmin illalla, johtunee varmaan siitä että telkusta ei oikeasti tule juuri mitään katsottavaa. Enpä taaskaan viitsinyt katsoa traileria tai arvosteluja, niin ei tule asetettua turhia odotuksia tälle pätkälle. ■