Nyt on viikko pulkassa. Viikonloppu kokonaan vapaata. Aamu ei tosin alkanut kaikkein helpoimmalla tavalla. Työnjohto tuli heti kertomaan, että iltapäivän aikana oli tehty pikku ajatusvirhe, joka sitten heijastui iltaan ja tähän aamuun. Eipä muuta kuin yhdessä asiaa pähkäilemään ja pitipä sitä soittaakin neuvoa kysyäkseen. Saatiin lopulta sumplittua niin että aamutoimet pystyttiin muiltakin osin käynnistämään. Ennen puoltapäivää oli homma sitten sillä mallilla että uskallettiin luottaa siihen että kaikki on OK.

Kaveri soitteli hetki sitten. Oli eilisiltana innostunut ostamaan uuden telkun ja laittanut vanhan nettikirpparille myyntiin. Oli epäillyt että josko kukaan on kiinnostunut, mutta läpi yön oli puhelin piippaillut viestien merkiksi. Ei kuulemma ollut juurikaan saanut nukuttua. Miksei laittanut äänettömälle? Vanha telkkari on nyt joka tapauksessa uudella omistajalla ja kaveri viettää muutaman päivän ilman töllöä.

Huomenissa pitäisi raahautua kauppaan tankkaamaan jääkaappia. Nyt pääsee kylläkin helpommalla kun ei ole töitä kuin kolme päivää, niin sitten pääsee kauppaan vähän helpommin. Ei aina oikein innosta töiden jälkeen lähteä kauppaan hyllyjä töllistelemään, joten tulee syötyä vähän sitä sun tätä (oikeaa sitä sun tätä -lautasta, jaa enpäs edes muista milloin viimeksi).

Kunhan Tampereen keikaus on ohi, niin pitää laittaa elämäntavat ihan kunnolla remonttiin. Tampereen ajan saa vielä elää epäterveellisesti, eihän siitä mitään tulisi jos siellä ei voi nauttia elämästä. Viikin saaressa kun on kiva laittaa grilli tulille ja ottaa muutama olut, ja pakkohan ne perinteiset pubit on käydä katsastamassa.