violet.jpg

TEKAISIN aamupäivällä kolme eri värivaihtoehtoa kutsusta. Ja sitten jäätiin odottamaan kommentteja. Päivällä kun kiepahdin asioilla kaupungilla kuljin kukkamyyjäni ohi, ja hän teki tarjouksen: hän antaa paperikassin ja saan niin monta orvokkia kuin sinne saan sopimaan kolmella eurolla. Kymmenen sinne meni ihan mukavasti joten ei huono diili. Koneelle tullessa oli tullut kahdelta "raatilaiselta" vastaus että vaihtoehto 2 oli miellyttänyt silmää eniten. Sillä mä sitten tein kaikki kolme kutsua lopulliseen muotoon ja laitoin taas katsottavaksi. Ennen neljää tuli viesti että ensi viikolla varmistuu onko kaikki kutsuissa OK ja miten paljon kutakin painetaan. 

ILLALLA oli taas kukkien kastelu. Jätin orvokkien istuttamisenkin ihan illaksi, ei tarvinnut kasteluletkua kaivaa esiin niitä varten. Laitoin ne maahan sinne rinteeseen ennenkuin kastelin mullan ja sitten letkulla kukkapenkki ja rinne märäksi. Ehkä huomenna jokunen krassi vielä sinne rinteeseen niin se saa olla kukkien puolesta mun osalta tältä kesältä. Syksyllä sitten se toinen ruljanssi rakentamisineen. Pitää hommata multaa muutama sata litraa nyt kun se vielä on tarjouksessa.

HETKI sitten tuli viesti että huomenna olisi tulossa yksi luku siis ikuisuusprojektiin. Tämän jälkeen vielä kaksi lukua ja sitten koko aineisto on kertaalleen käyty läpi. Saattaa jopa joskus tulla valmista.

KATSOISKO leffan vai menisikö kirjan kanssa pitkälleen? Se pitää päättää seuraavaksi. ■