work.jpg

TÄMÄ aamu olikin harmaa ja lumisateinen. Ei ollut tietoakaan eilisen auringosta. Oma työvuoro alkoi tunnin pätkällä niin että olin ainoana töissä, mutta onneksi ei käynyt asiakkaita joille olisi pitänyt lähteä toiselle puolelle myymälää jotakin etsimään/antamaan. Kymmenen aikaan tuli sitten useampikin työkaveri töihin, joten oli mahdollista tehdä muutakin kuin seistä kassalla. Ja kyllähän sen jälkeen saikin jonkin verran olla etsimässä ja antamassa jotakin.

TOIMISTON puolelta käytiin kertomassa että vihreää valoa oli näytetty ja mun duunini jatkuu ainakin lähes syyskuun puoliväliin asti. Eipähän tarvitse miettiä mitä tekee seuraavat hieman yli puoli vuotta. Ihan mukava siellä on kyllä käydä ja nyt kun tulee enemmän vastuutakin niin aina parempi.

ILTAPÄIVÄLLÄ ryhdyttiin (taas) erään työkaverin kanssa tekemään muutoksia myymälässä. Siirrettiin yksi pienempi osasto muutaman metrin päähän nykyisestä paikastaan niin että saatiin tilaa kevään korvalla saapuville uusille tuotteille. Ja huomenna tai keskiviikkona raivataan ja uudelleenjärjestellään vielä yksi osasto. Tänään käytiin katsomassa miten sitä voisi muuttaa selkeämmäksi ja samalla myyvemmäksi. Ja varsinkin nyt kun lähiesimies on lomalla niin me hypitään pöydällä :)

TÄNÄÄN katsoin Murdochin vaihteeksi ihan suoraan telkusta kun sen verran aikaisin pääsin töistä että ehdin ottaa tunnin tirsatkin siinä sitä ennen. Tänään tuli myös yhteen artikkelikirjaan esipuhe, mutta sen verran myöhään tässä illalla että enää en sen pariin sukella vaan saa jäädä huomiseen. Eikä siitä kirjasta muuta puuttunutkaan, joten se on äkkiä saatu pakettiin ja painokuntoon. Sen sijaan siitä kiiruskirjasta ei kuulunut mitään, vaikka muistini mukaan mahdolliset korjaukset olisi pitänyt tulla tänään. Ja se puuttuva kansikuva.

YHDEN jakson Matkustajia katsoin Netflixistä, mutta ei se nyt oikein jaksanut innostaa, oli jotensakin sekava ja tylsä tämänkertainen jakso. Taidan huomenissa aloittaa jonkun uuden sarjan katsomisen. Tänä iltana vielä tovi Kingin seurassa ennenkuin sinisessa pyjamassa seikkaileva sorakuski vie mennessään. ■