hiret.jpg

OLI muuten komea aurinkoinen keli kun iltavuoroon läksin. Viime yönä ehhdin nukkua kunnolla ja palautua niin että tänään oli taas ihan eri olo kropassa kun alkoi hommat. Saatiin sen aikaansaapaisen naisimmeisen kanssa se yksi osasto myllättyä niin että loppuillaksi jäi vielä viimeistelyä toisen (myös tekevän) työkaverin kanssa. Ja huomenna jos mahdollista tehdään viimeistely loppuun, niin että maanantaiaamuna on esimiehellä ihmettelemistä. Mutta niinhän se on että kun kissa on poissa hyppivät hiiret pöydällä – eli saatiin tehtyä oman päämme mukaan. Melkoisesti avartui tila kun vaihdettiin järjestystä, ja tämä illan kaveri totesikin että onko kaikki tavarat edelleen tässä kun on niin paljon tilaa. Kyllä ne oli ja on :)

HUOMENNA olisi viikon viimeinen työpäivä, sitten on tunnit täynnä. Huomiseen päivään tulee sama porukka kuin oli tänään illassa, eli tiedossa on jo että hommat sujuu ja kaikki tekevät sen kummemmin kyselemättä mitä pitäisi tehdä. Työpäivä menee silloin mukavasti ja nopeasti kun on tekevää porukkaa töissä mutta kun on niitäkin päiviä että on useampikin haahulija siellä joukossa niin alkaa tökkiä. Toivottavasti jää aikaa laittaa se osasto kuntoon niin että ei jää roikkumaan maanantai-illalle. Maanantaina kun ei ole päivällä töissä ihmisiä jotka tietäisivät mitä siellä tehdään vaan me kaikki tullaan vasta iltavuoroon. Ja vaihteeksi maanantaista perjantaihin.

ENSI viikolle on luvattu pari pakkaspäivää mutta muuten aurinkoista ja plussan puolella. Nyt kun on ollut aurinkoista ja reilusti plussalla näkee kyllä kinosten painuvan ja osa jalankulkureiteistä on jo ihan sulia ja kuivia. Alkaa kuitenkin uskomaan että kevät taitaa voittaa. Pitäisi käydä katselemassa jonkinlaista fillaria kesäksi niin että saisi fillaroida töihin ja töistä aina kun vain sää sallii. Mitään huippuhienoa en aio ostaa ettei tarvitse pelätä että se olisi ensimmäisenä lähtemässä varkaiden mukaan.

AJATTELIN katsastaa yhden jakson verran TUA:a  ja sitten mennä pehkuihin. Aamulla pitääkin taas reippailla töihin kun bussivuorot eivät satu mutta poutaa on luvattu eli hyvä on keli kävellä. ■