metsa2v.jpg

VUOROIN on viikolla ollut aurinkoa ja vuoroin sadekuuroja. Hienosti kyllä sadekuurot ovat sattuneet aina siihen aikaan että olen töissä tai kotona. Keskiviikkona töistä lähtiessä vielä hieman tiputteli vettä lähes siniseltä taivaalta mutta siinä kävellessä sekin pikku sade loppui eli kuivana pääsin kotiin.  Kukkapenkeille en ole vettä läynyt antamassa ja en annakaan ennenkuin aikaisintaan lauantaina, ja jos tänään sataa niin sitten vasta sunnuntaina.

EILEN taitoin työmatkan vaihteen vuoksi fillarilla, lähinnä siksi että iltavuoron jälkeen olisin hieman aiemmin koton akuin kävellen tullen (tunnin verran menee työmatkaan kävellen). Tosin pihasta lähtö tahtoi myöhästyä kun Kukkamummo I oli pihassa kukkapenkkiä siistimässä kun tein lähtöä, enkä kehdannut siitä suoraan matkaan lähteä. Juteltiin siitä että pitäisi tehdä/teettää jonkinlainen aidanpätkä rinteen syrjään etteivät ajele polkupyörillään vasta perustetun nurmikon päältä. Samoin juteltiin siitä että mikäli etupihan rinteeseen ei istutuksia tule niin otamme sen käyttöön ja teemme siihen perennapenkin, sellaisen jota ei pahemmin hoidella tarvitse, eli helposti leviävää vanhaa perennaa.

VIELÄ on kaksi työpäivää tällä viikolla, tänään iltaan ja huomenna taas aamuun. Ja viikon päästäkin on lauantaina töitä kun muutoin siellä olisi ollut vain yksi työntekijä ja se ei olisi onnistunut. Ja kun puolisokin on silloin viikonlopun töissä niin ihan sama se mullekin on töissä olla. 

TÄNÄÄN menen taas kävellen, taivas on harmaana joten pitänee ottaa sateenvarjo mukaan varmuuden vuoksi. Onneksi on kuitenkin tyyntä niin kyllä siellä kelpaa kuljeskella, lämpöäkin on melkein +15 astetta. ■