termi.jpg

Viimeinen juttu tuli lehteen. Jonkin verran tekstiä piti muokata ja kirotusvireitä korjailla, mutta siinä ei kauaa mennyt. Huomenna visiitti kirjapainoon. Paino on tuttu mutta lehteä ei siellä aiemmin ole tehty. Pitää käydä ihan paikan päällä niin saa kaikki asiat kerralla selviksi. Eipähän viivästy sitten painaminen.

Katselin äsken hiukan omalaatuisen scifi-leffan Terminus. Mistähän mä näitä löydän? Juonesta ei leffaa aloittaessa ollut hajuakaan, eikä se kovin kummoinen loppujen lopuksi ollut. Jotakin tippui taivaalta, tuli ydinsota ja lopussa "Aatami" ja "Eeva" astuivat uuteen maailmaan betonimyllystä (!). No kuluipahan siinä ainakin aikaa.

Tuli jo kutsu lauantaiksi iltaa istumaan, ja kun mulla muutakaan ole niin lupasin tulla. Yhden entisen työkaverin kanssa pitäisi kanssa ehtiä tuopilla käydä, mutta tälle viikolle ei enää sovi. Josko ensi viikolla otettaisiin päivällä seitinouhuet.

Ajattelin josko ensi viikon loppuun saisin sen erään kirjan ensimmäisen taiton valmiiksi. Voisin laittaa asiakkaalle sähköisen vedoksen niin päästäisiin asiassa eteenpäin. Oikeastaan voitaisiin sen jälkeen nähdä niin voisin luovuttaa tuon aineistokansion pois nurkista, olisipa sekin sitten taas omistajansa hellässä huomassa.

posti.jpg

Ja sain kuin sainkin tyhjät värijauhekasetit postiin asti. ■