kesa.jpg

TÄNÄ aamuna aurinko paistoi eikä sateesta ollut tietoakaan toisin kuin edellisinä aamuina. Tuntui kuin olisi alkukesän aamuna tallustellut töihin.

TÄMÄN viikon työt on nyt tehty, ja edessä kolme vapaapäivää. Tänään sain sen osaston siivottua ja valmiiksi, ja iltapäivällä hieman ennen kotiinlähtöä tuli tieto että uutta tavaraa pitäisi saada esille. Se menee tiistaihin ennenkuin se tapahtuu, mutta ei mahda mitään. Sen verran töissä oli puhetta esimiehen kanssa että vielä ei ole varmaa jatkavatko mun sopimusta edelleen syyskuun alkupäivien jälkeen kun silloin nykyinen työsopimus loppuu. Mulla on vielä pitämättömiä lomapäiviä mutta ei kuulemma vielä tarvitse alkaa suunnittelemaan niiden pitämistä. Ei tässä auta muu kuin odottaa ja katsoa kuinka käy, onhan tässä vielä kuukausi aikaa ennenkuin tämä työsopimus päättyy.

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut päivällä korjauspyyntö erästä jo kesällä valmistunutta julkaisua koskien. Oli toimittajalla ollut kuulemma niin kiireinen lomanjälkeinen aika että vasta nyt oli ehtinyt kunnolla katsastaa. Ei ne isoja virheitä olleet, yhden logon olivat unohtaneet toimittaa ja yksi tekstirivi pois niin se oli siinä. Tekaisin nuo korjaukset iltapäivällä kotiinpalattuani ja siellä oli toimittaja koneella kun kuittasi heti että nyt on OK.

TÄNÄKÄÄN iltana ei tarvitse lähteä kukkapenkkejä kastelemaan kun edellisinä päivinä on tullut vettä välillä ihan kaatamalla. Niinpä tälle illalle ei olekaan muuta kuin pyykinpesu (pyörivät jo koneessa) ja sitten voi vaikka katsella telkkua.

ILTAPÄIVÄLLÄ töistä lähtiessä lämpömittari näytti yli +20 astetta ja samanlaista lämpöä on luvattu lähipäivillekin, oikeastaan koko ensi viikko menisi melkein samoissa lukemissa tai pikkuisen alle. Kotiin kävellessä tuntui siltä että kesä taitaa tulla ainakin hetkeksi takaisin. Ja kyllä mulle kelpaa sellaiset reilut +15 ... 18 astetta vaikka jouluun asti :)

HUOMISAAMUNA lähden puolison luo ja palaan maanantaina johonkin aikaan. Tämäkin vapaa päättyy mukavasti kun tiistaina menen iltavuoroon, joten ei tarvitse maanantaina kovin aikaisin alkaa kotiinpäin suuntaamaan. Ehditään rauhassa ja kunnolla grillaamaan kun siihen nyt on taas mahdollisuus. ■