ice.jpg

 

Sununtaiaamu meni salaattia tehdessä, kun kurkusta ja tomaatista piti poistaa simenet. En yleensä laita kurkkua ja tomaattia sellaisenaan salaattiin, vaan käsittelen siemenet pois. Fetan suolaisuutta pehmentämään pistin sekaan myös mangoa. Pakko myöntää että hyvää tuli.

Sain lihaklöntin uuniin juuri kun vieras tuli. Lihan kypsymistä odotellessa oli aikaa ottaa olutta ja jutella. Olipahan taas kerrottavaa kun pitkästä aikaa nähtiin. Syötiin sinä välissä ja katsottiin pari leffaa ja kuunneltiin musiikkia. Olihan se vähän outoa taas sunnuntaina viettää viikonloppua, mutta pakon sanelema juttu. Kun lihaa jäi jäljelle runsaanlaisesti, annoin palan vielä mukaan matkaevääksi.


Maanantaina tuli  sähköpostiin tiedustelu, olisiko tekemäni esitteen sähköistä versiota saatavilla. No olihan se. Oli nimittäin kysyjä nähnyt paperisen esitteen ja ihastunut siihen. Oli jo pyytänyt muutamia kappaleita paperisena, ja nyt vielä sähköisenä. 

Käyntikortteihin tuli taas muutoksia. Josko nämä olisivat viimeiset. Laitan tänään menemään kirjapainoon ja saa tilaaja käydä katsomassa itse paikan päällä kelpaako. Saataisin tämä homma pakettiin.

Tässä aamusella pitää käydä poistamassa käyttäjätunnuksia eräältä sivustolta. Ovat lopettaneet tilauksen, joten käyttöoikeuskin päättyy samantien. Onneksi olen tehnyt tunnukset niin että ei tarvitse ihmetellä mikä on kenenkin.

Eilisen aruinkopäivän jälkeen tämä aamu alkoikin taas sateisissa merkeissä. Onneksi ei mitään kaatosadetta sentään.

Illalla on kokous ja heti perään toinen, ja vielä jokin esitelmäkin kokouksen jälkeen. Näiden kaikkien jälkeen mennään sitten vielä porukalla syömään, eli melkoisen pitkä on edessä. Onneksi näitä ei ole kuin kaksi kertaa vuodessa. Kokouksille on varattu 3½ tuntia aikaa, toivottavasti riittää. Ja olisihan sitten vielä ruokailun jälkeen mahdollisuus lähteä iltaa istumaan jonnekin, mutta taidan jättää sen väliin tällä kertaa.

Nyt pitää laittaa miniläppärille kaikki iltaa koskevat asiakirjat, niin ei tarvitse sitä isoa paperipinoa mukanaan sinne kantaa. Ja yksi videokin piti etsiä ja paikantaa netin syövereistä, kun sitä tarvitaan esitelmässä. 

Mutta eiköhän tästäkin päivästä selvitä. ■