eap.jpg

JALKAVAIVAA on nyt tutkittu, mutta jäi ainakin toistaiseksi hiukan epäselväksi lääkäreillekin. Vasemman jalkaterän lämpötila on monta astetta alempi kuin oikean (on ollut niin kauan kuin muistan) ja sitä tutkittiin useammallakin härvelillä. Ainakin nyt näytti siltä että verenkierto tms. häiriöitä ei ole, joten kylmyys jäi toistaiseksi arvoitukseksi. Huomenna tulee vielä viimeisten testien tulokset, ja jos ei niistäkään löydy mitään niin sitten mennään näin. Sain kyllä pillereitä popsittavaksi ja paria erilaista voidetta joilla käsitellä jalkaa pari kertaa päivässä. Särkylääkkeitäkin joutuu valitettavasti ottamaan, kun välillä varvas särkee ja säteilee kipua nilkkaan asti. Onneksi kipua voi lievittää painamalla jalkapöytää, jolloin kipu ei tunnu enää niin voimakkaana jalkapöydässä/nilkassa, vaan enimmäkseen vain varpaassa. Jospa alkaisi nyt parantua. Jos ei tai pahenee niin sitten jatkotutkimuksiin, lähinnä kai valtimoverenkierron tutkiminen.

MELKOISEN haasteellista on ollut kasata lehteä, kun tuntuu että mikään ei ole valmiiksi asti selvitetty.Aikataulut puuttuivat, ja ainakin yhden tapahtuman ajankohdalle ei ole vielä tullut varmistusta. Ja tarkoituksena kun oli saada lehti painokoneeseen ensi maanantaina. Saa nähdä onnistuuko. Edellyttää että kaikki aineisto ja tiedot ovat tulleet maanantaina puoleen päivään mennessä. Keskiviikkona lähtenen taas muutaman päivän reissuun, joten se on ehdoton takaraja.

HAASTEELLISINTA oli varmaan tehdä vuosikymmeniä ajassa taaksepäin sijoittuvan teemaillan mainos. Onneksi mulla on selaimen kirjanmerkeissä eräs nettisivu, josta löytyy sopivaa grafiikkaa, ja sitä pystyy editoimaan jo suoraan selaimessa ennenkuin lataa sen itselleen. Sain sen kuitenkin kasaan, vaikka siinä hurahtikin aikaa ihan mukavasti.

PISTIN samalla lehden graafista ilmettä hiukan uusiksi. Vaihdoin fontin ja uudistin kantta. Totuttuun tapaan käytin lehden muutamia sivuja arvioitavana luottokaverilla, jolta saan suoraa ja rehellistä palautetta ja mahdollisia korjausehdotuksia. Tällä kertaa ei ollut korjattavaa, vaan uutta ilmettä hän sanoi raikkaaksi. Siitä on hyvä jatkaa.

OLEN odotellut että saisin ne kaksi kirjaa käsiini, mutta vielä ei toimittaja ole käynyt tuomassa. Enkä ole viitsinyt hätyytelläkään, kun tiedän että jossakin vaiheessa ne kuitenkin saan. Ehkäpä jo huomenna? ■