pillars.jpg

ODOTTELIN että päivällä olisi kuulunut jotakin uutta siitä raportista, mutta ilmeisesti vielä eivät ole ehtineet tarkastaa sitä. Toivottavasti kuitenkin huomenna jo kuuluu jotakin, tai viimeistään perjantaina, sillä muuten sen lopullisen version toimittaminen viivästyy viikolla. Ja mielelläni hoitaisin sen alta pois ennenkuin jään lomalle. Päiväälä kun oli taas luppoaikaa niin leikin Photoshopin kanssa. Joskus siinä käy niin että kun innostuu sillä vääntämään niin aikaa kuluu ihan huomaamatta.

ILLALLA oli sitten se kokous jonka pelkäsin venyvän ja venyvän. Loppujen lopuksi selvittiin kuitenkin hieman vajaassa kahdessa tunnissa, vaikka tuntuikin että eräs asia ei erään kokoukseen osallistujan kaaliin tuntunut uppoavan millään. Meni se sitten lopulta perille ja saatiin listan viimeinenkin asia käsiteltyä.

KOKOUKSEEN lähtiessä alkoi ripeksiä vettä, koko päivän oli harmaata ja odottelinkin milloin sade alkaa. Kokouksen aikana oli ilmeisesti satanut enemmänkin mutta sieltä poistuessa tippui vain pisara pari. Pääsin kuivana kotiin, ja kun olin turvallisesti neljän seinän sisällä, alkoi satamaan uudelleen, ihan kunnolla. Hyvä vaan. Sitoo tuon pölyn ja huuhtoo sen viemäreihin, ja jos tämän jälkeen saadaan aurinkoa ja lämmintä niin alkaa vihertämään ihan kunnolla. Onhan sitä jo odotettukin pidemmän aikaa. Kukkapenkissä narsissit ja tulppaanit ovat vasta pieniä alkuja, ehtivätköhän kukkia lainkaan? Osan tulppaanin versoista ovat jänikset käyneet syömässä mutta jos edes muutama kukkisi niin tuntuisi kevät oikeasti tulleen. ■