paperwork.jpg

Aamulla satoi siihen malliin että sateenvarjolle oli tarvetta. Puolenpäivän aikaan alkoi harmaa pilvikansi rakoilla, ja vanha tuttu taivas tuli esiin. Iltapäivällä ja illalla tuli vielä sadekuuroja, mutta taivas ei enää ollut kokonaan ummessa. Taitaa alkaa pikkuhiljaa sateet siirtymään poispäin.

Kirjan valmistuminen lähenee. Enää kaksi artikkelia ja sitten on kaikki saatu taitettua. Huomenissa tosin kirjoittaja matkustaa sinne kirjapainoon, niin että koko päivää hän ei ehdi materiaalia toimittaa/tarkastaa. Yksi luku on kuitenkin saatu jo lopulliseen muotoon, siitä on hyvä jatkaa. Kannestakaan hänellä ei vielä kuulemma ole mitään ajatusta, toivoi että automatkalla hänelle tulisi jotakin mieleen. Kuinka mahtavaa olisikaan saada huomenna nuo kaksi puuttuvaa lukua, niin voisin laittaa koko kirjan tarkastettavaksi. Ja voisin juoda ne oluet lauantaina. :) Ja jos oikein hyvin käy, pidän maanantaina sellaisen en-tee-mitään -päivän. Tai tiistaina jos viimeistely menee maanantaille.

Vitriinistä ei luonnollisestikaan ole kuulunut vielä mitään. Luulenpa että ettei vielä ensi viikollakaan. Yleensä noilla tilaustuotteilla tai keskusvarastolta tulevilla tahtoo olla sellainen kahden viikon toimitusaika. Jääpähän ainakin aikaa siivota vanha laatikosto, ja jos oikein hurjaksi heittäytyy niin nuohota koko kämppä taas lattiasta kattoon. Katsomma. ■