v1.jpg

NYT on taas pari päivää ehditty olla kotona. Kovin kummoisesti ei edes sähköpostiin ollut tullut mitään tärkeää joka olisi vaatinut heti toimeen ryhtymistä, ennakkokysely elokuussa tulevaan julkaisuun tuli, mutta siihenhän on vielä aikaa.

TÄLLÄ lomasella ei lähdetty minnekään kauemmas vana pyörittiin vaan lähipitäjissä ja kaupungeissa, mutta olihan sekin vaihtelua kun ei koko ajan kotinurkissa oltu.

SEN sijaan vaihtelua ei ollut siinä, että oltiinpa missä tahansa niin vähintäänkin kunnon rankkasade kuuro kyllä löysi tiensä sinnekin. Eikä kukkapenkkien kastelijankaan tarvinnut pariin viikkoon vaivautua (näin äsken pihalla) kastelemaan kun taivas huolehti asiasta.

KOHTA saan pyykit pois kuivurista ja sitten pääsee iltakahville ja Netflixin seuraan. Loppuviikon puolella pitänee aloittaa niiden askelmien materiaalin sahaaminen, huomenna kierrän puutarhamyymälöissä ja samalla reissulla pitää hakea nauloja vähän enemmänkin.

PIKKU hiljaa tässä päästään palaamaan arkeen ja tuttujen rutiinien pariin. Seuraava lomanen elokuun lopussa/syyskuun alussa ja ehkä silloin piipahdus Tampereella, ellei muuta keksitä. ■