pain.jpg

AAMUN hyviä puolia oli se että sai nauttia aamupalaa ennenkuin piti lähteä liikkeelle. Tänäänhän oli sen haavataitoksen vaihto. Huonoihin puoliin kuului se, että varpaat peukalovarvas poislukien olivat kipeät. Tai onhan se peukalovarvaskin kipeä mutta eri tavalla. Yleensä tuo kipu on helittänyt kun jonkin aikaa on liikkunut herättyään, mutta tänä aamuna se ei toiminut. Enemmän tai vähemmän ontuen piti linkuttaa pysäkille. Onneksi bussi pysähtyy ihan vastaanoton kohdalle, joten siitä ei tarvitse montaakaan askelta ottaa.

HOITAJA nyhti hieman kuollutta solukkoa haavan reunoilta ja laittoi sitten uuden hunaja-haavataitoksen. Oli hellempi kuin edellinen, tai sitten nuori nätti nainen hoitamassa mun varvasta vei ajatukset muualle. Laittoi vielä harsolla taitoksen kiinni niin ettei pääse irtoamaan. Kyselin labrakokeiden tuloksista, ja lääkäri soittaa vasta helmikuun lopussa. Kumman pitkään kestää saada tieto niistä. Perjantaina on seuraava käynti, taitos vaihdetaan taas ja tehdään jatkosuunnitelmat.

NILKUTIN sieltä käymään kaupassa, huippunopeuteen ei tällä kertaa päästy. Tankkasin reppuun sen verran ruokaa, ettei huomenna tarvitse lähteä minnekään. Risteilyliput oli aikomus käydä noutamassa mutta päätin etten rasita jalkaa enempää kuin on tarvis. Jos en pääse hakemaan niin pyydän lähettiä tuomaan ne, tai sitten katsastan josko ensi viikolla pääsisin siellä käymään.

KOTONA kun sain kengät ja sukat riisuttua vilkaisin jalkaa. Varpaat ovat turvoksissa ihan kunnolla. Ja särkevät. Helpotti hiukan kun pääsin pitkälleni ja sain jalan suoraan. Täytyy perjantain käynnillä huomauttaa asiasta, sillä ei tuo ihan normaalia kyllä ole.

HUOMISEN päivän ohjelmaan taitaakin kuulua enimmäkseen lepoa, ja siinä sivussa telkkarin/elokuvien katsomista. Univelkaakin voisi koittaa kuitata, kun on viime öinä tuo nukkuminen ollut vähän sitä sun tätä. Saa nähdä tapahtuuko turvotukselle mitään yön ja huomisen aikana, ja pääseekö perjantaina miten eteenpäin? Kyllä tästä nyt melkoinen riesa tuli. Huhtikuussa olisi Tallinnan matka, mutta vielä en uskalla ilmoittautua kun pitää seurata tuon jalan paranemista/pahenemista. 

TOKI jos huomenissa en aivan jouten halua olla niin voisin ottaa tuolta ulkoiselta levyltä työn alle sen ensi vuonna ilmestyvän kirjan kuva-aineiston. Kaikki julkaisussa olleet kuvat on käsiteltävä. Olisihan siinä puhdetta sairaspäiväksi. ■