vuo.jpg

NIINHÄN se pakkanen oli lauhtunut reippasti kun oli aika lähteä töihin, mittarissa oli vain hieman yli neljä pakkasastetta. Eli ihan mukava kävelyilma, sen mitä nyt työmatkalla ehdin kävelemään. Sen verran kaukana on kuitenkin työpaikka että pitää turvautua julkisiin.

ILTAPÄIVÄLLÄ sateli vaihteeksi hieman lisää lunta, onneksi vain hissukseen eikä kunnon pyrynä kuten uhattiin. Ihan tarpeeksi tuota on jo. Vilkaisin sääennustetta ja joulun alla olisi tämänhetkisten tietojen mukaan taas kylmempää, siinä kymmenen pakkasasteen tienoilla.

AAMUPÄIVÄLLÄ oli aikaa etsiskellä kahden tulevan kirjan kansikuvapohjaa mutta ei löytynyt mitään kirjan aineistoa. Ne katosivat siinä konerikon yhteydessä. Onneksi on neljä kirjaa saman sarjan aiempia julkaisuja joten niistä saa katsottua taittopohjien mallit, ja voinhan mä uudistaa kansikuvaa näiden kahden kanssa. Huomenna vielä iltavuoroon mutta aamupäivällä pitää toimittaa parin esitteen aineisto kun tilaaja haluaa myös sellaiset joita voi itse tarvittaessa tulostaa. Onneksi ne sentään ovat tallessa kun eihän noiden painoon laittamisesta ole kuin pari viikkoa.

SEN verran annoin periksi että laitoin olohuoneen nurkkaan sinivaloisen valosarjan kun oli muutoin niin pimeää. Jos tällä kertaa kuitenkin ottaisin ne pois aiemmin kuin kuluneen vuoden keväällä, taisivat olla pitkälle maaliskuuhun asti ennenkuin otin ne pois. Silloin ne kyllä olivatkin verholaudassa, tällä kertaa vain roikkumassa nurkassa.

KUKKAPENKIN ohi kulkiessa tulee aina mieleen "olisipa jo kevät!". Yllättävän nopeasti on aika kulunut, joten eiköhän sitä ole sormet mullassa taas ennenkuin huomaakaan :)  Ja ensi kesälle on ainakin tulossa pyöreä kukkapenkki ja siihen keskelle pajuista tehty kartio jonka juurelle ainakin hajuhernettä. Pihan suhteen pitää olla pitkän tähtäimen suunnitelmia. ■