vuo.jpg

PERJANTAINA näytin sitä korttimallia jota olin ajatellut käyttää. Sellainen kolmiosainen kahteen kertaan taitettu. Sai heti positiivisen palautteen, ja päättävät vielä viikonlopun aikana että onko se nyt tämä. Esittelin pienennöksenä sen kortin että mahtui A4:lle, mutta kyllä siinä idea selväksi tuli. Nyt pitää vain hakea sopiva lopullinen koko että saa fonttia hiukan suurennettua. Kunhan painosmäärä selviää niin voin pyytää painotarjouksen ja käydä varmistamassa painopaperin. Pitää olla kiiltävää ja tavallista paksumpaa.

PERJANTAINA sain myös uusia valokuvia siihen opukseen. Vielä ei ollut kaikkia puuttuvia, mutta olivat kuulemma sopineet että tammikuun loppuun kaikki kuvat mitä löytävät/saavat ja sitten ei enää yhtään kuvaa. ALkaa näyttää siltä että kirja voi valmistuakin vielä ennen kevättä. Tarkastin nettisivun josta voi ladata taitetut luvut ja poistin sieltä kaikki luvut joista vielä puuttuu kuvia. Laitoin linkin että pääsevät lataamaan ja lukemaan jo valmiit luvut, ja ilmoittamaan ovatko OK. Alunperin kaavailivat että lukisivat koko kirjan kerralla mutta suosittelin että lukevat luku kerrallaan niin ei tunnut urakka niin isolta. Ja onhan siellä jo neljä lukua luettavaksi eli siitä on hyvä aloittaa.

TÄNÄÄN piti taas yrittää keksiä jotakin sapuskaa useammalle päivälle, mutta kun ei mitään ihmeempiä tullut mieleen niin päädyin valmistamaan chilillä tulistettua makaronilaatikkoa. Ja tietty sinihomejuustoa. Ensi viikolla kun on niitä istunta- ja kokouspäiviä niin ei välttämättä illalla jaksa miettiä mitä sitä laittaisi vaan mieluummin ottaa jääkaapista valmista.

EILEN taivaalta tuli lähinnä vettä, tänään oli poutaisempi päivä. Iltapäivällä alkoi lämpötila painua pikkuhiljaa pakkasen puolelle, nyt mittarissa on jo -1,8 astetta pakkasen puolella. Eipähän tarvitse tulevalla viikolla sohjossa kahlata. Ja on mahdollisuus nähdä aurinkokin, mointa viikkoa siitä onkin kun sen on nähnyt köllöttelevän taivaalla.

POSITIIVISTA on sekin että tämän viikonlopun jälkeen ei jatkuvia pyhiä ole tiedossa. Johan tässä menee päivistä sekaisin. Päivällä soitteli eräs kaveri ja eli jo tänään sunnuntaita. Piti hienovaraisesti korjata että kyllä lauantaissa edelleen ollaan. ■