hosen.jpg

Koko päivän kävi puuskittainen tuuli, ja synkkiä mustia pilviä kerääntyi kasapäin. Ehdin kuitenkin kotiin ennenkuin alkoi alkuillasta sataa, sellainen reilu vartti kun olin päässyt kotiin niin taivas repesi. Nyt on pitkin iltaa satanut enemmän ja vähemmän. En viitsinyt katsoa huomisen säätiedotusta, kelinhän näen kun aamulla herään. Ja vaikka huomenissa sattuisikin satamaan, illan kokoukseen pääsen kuitenkin melko lailla kuivana, kun sinne ei matkaa kummoisesti ole. Eniten harmittaa se, että menikö nyt shortsikelit, ja kuinka pitkäksi aikaa? Ei millään tekisi mieli vaihtaa pitkiin housuihin, kun shortseihin ehti taas jo tottua. Toisaalta voipi vetää rotsin niskaan jos vaikuttaa viileältä. Yritän kuitenkin sinnitellä shortseissa kaikesta huolimatta. Ja enhän mä yleensäkään luovu shortseista syksylläkään ennenkuin lämpötila laskee alle +5 asteen.

Sähköpostiin tuli taas tarjouspyyntö. Tosin oli aika hankala vastata siihen koko tarjouksen osalta, kun osasivat kertoa millainen toinen työ on, mutta toinen on kuulemma vielä mietinnässä, millaiseen muotoon se halutaan. Ekaa koskevan tarjouksen tein, ja kerroin toisesta sitten vasta myöhemmin kun speksit selviää. Eka työ taitaa olla sellainen että vartissa saan sen tehtyä, tosin tätä en tietenkään kertonut.

Mukipainatuskuvan tilaajalta tuli tiedustelu että paljonko maksaa? Vastasin että saa lahjana tämän kuvan, kun ei mulla mennyt kuin 5 minuuttia kun sen tein. Ja toisaalta tuollaisia pikkuhommia voi joskus antaa ilmaiseksi, tulee hyvä mieli kummallekin. Ja kun sitten on tahoja, joille en edes pistettä pistä veloittamatta siitä. Kuvan tilaajalta tuli nyt illalla vastaus:
    Voi moi!
    Oon ihan sanaton. Suuri kiitos!
    Palataan  vaikka sitten juhlien merkeissä.


Eilisillan leffa oli ihan hanurista. Tämän illan valinta oli Nälkäpeli - Matkijanärhi - Osa 2. Nämä Nälkäpeli-elokuvat ei niin suurta vaikutusta ole minuun tehneet mutta ajattelin, että voi olla tarpeeksi turvallinen valinta, niin ettei tarvitse pettyä - ainakaan pahasti. ■