polkuv.jpg

PÄIVÄLLÄ töihin lähtiessä mittarissa oli +8 astetta ja aurinko paistoi. Shortseissa lähdin töihin. Ilma tuntui silti aluksi kylmältä, varsinkin varjopaikoissa. Aina kun tulin varjosta takaisin aurinkoon niin huomasi kuinka paljon aurinko lämmittää. Jonkinlaiset hansikkata olisivat ehkä olleet paikallaan, sillä käsissä viileys tuntui ensimmäisenä.

TÖISSÄ ei ollut mitään sen kummempaa, ja kotiin tallustaessa mittarissa oli juuri ja juuri +5 astetta. Taas lähinnä käsiä kylmäsi, muutoin pidin yllä hieman ripeämpää kävelytahtia.

PÄIVÄLLÄ oli tullut ensi viikon kokouksen esityslista liitteineen (joita sitten oli). Luettuani esityslistan ja liitteet huokasin helpotuksesta, sillä ensi viikolla olen iltavuorossa kokousiltana.Piti samoin tein laittaa varajäsenelleni viestiä josko pääsee mun tilalle.

HUOMISAAMUKSI on luvattu kylmää. Sitä pitäisi osata laittaa päälle niin että aamulla tarkenee muttei iltapäivällä tule liian lämmin kotiintullessa.

TILAAMANI perennat ja Kukkamummo I:n kukkasipulit ovat saapuneet postiin. Pitää huomenna tai perjantaina tai viimeistään sunnuntaina käydä hakemassa paketti. Alkaa olla sen verran viileää että voin jo hyvin istuttaa ne perennat. Ja pitäisi muistaa selvittää kuinka paljon kukkiin varattua määrärahaa on jäljellä jos vaikka ostaisi pakettihintaan kasan kukkasipuleita.

NYT pitää kuitenkin kömpiä punkkaan ja suunnata unten maille. ■