icy.jpg

HARMAATA ja vesisadetta, huomasin kun aamulla säle kaihtimet avasin. Vuosi takaperin itsenäisyyspäivä oli myös melkoisen lumeton, mutta silloin ei tainnut sataa mitään. Ainakaan sen hetken kuvista päätellen ei.

KUN ei kummoisesti houkutellut lähteä sateeseen vaeltamaan, niin aloitin aamun katsomalla pari jaksoa Hell's Kitchenistä. Sitten lueskelin tovin ja otin jopa iltapäivätorkut. Olipahan taas niin sekopäiisiä unia joita siinä torkkujen aikana ehdin katsastamaan, että hereillä ollessa ei takuulla mielikuvitus riittäisi sellaisten kirjoittamiseen.

ILTAPÄIVÄLLÄ päätin kokeilla sen origamitähden tekoa, mutta sudeksi meni...

SEN verran piti ulkona kuitenkin käväistä että katsastin missä kunnossa lähitiet ovat ja samalla käväisin lähikaupassa hakemassa aamupuuroon makua. Kyllä siellä virsu lipsui muutaman kerran matkan varrella, eli aamun pimeydessä saa kohtuu varovasti mennä töihin.

TÄSSÄ ehtii vielä kaivella jotakin katsottavaa kun ihan vielä ei tarvitse peiton alle kömpiä. Ja huomisen työpäivän jälkeen onkin taas pari vapaata, eli ehtii huilata jo liiankin hyvin. ■