vouo.jpg

TORSTAIAAMUNA ei ollut taas auringosta tietoakaan kun heräsin. Aamukahvin jälkeen lähdin ajoissa liikkeelle, sillä ounastelin että kaupassa saattaaisi ehkä olla ruuhkaa. No eipä ollut, ihan rauhassa sai tehdä ostokset eikä kassallekaan tarvinnut jonottaa. Eikä tarvinnut edes miettiä sapuskaa kun puoliso oli luvannut hoitaa sen puolen. Ostin vain kahvimaitoa ja muutaman alkoholittoman oluen.

PUOLISON luona katsastin sähköpostin muutamaan otteeseen, ja hieman ennen neljää olikin tullut viestiä koskien sitä roll-uppia. Mä nyt sitten kuitenkin toteutan sen painoaineiston. Oli laittanut mukaan mallin millaista haluavat ja logosta useamman version. Ihmetteli vain viestissään kun kaikissa oli eri sävy. Ihmekös tuo kun siinä oli rgb-, cmyk- ja Pantoneväreissä olevat logot. Kyseli myös milloin olisi valmista (rivien välistä saattoi lukea että mahdollisimman pian kiitos). No mulla on roll-uppejakin varten valmiit pohjat joten enköhän mä sen tiistaina valmiiksi saa.

TORSTAIN ruokana oli bataattiranskalaiset ja nugetteja. Voisi melkein väittää että Lidlin bataattiranskalaiset ovat parempia kuin K-kaupan. Siihen syrjään hiukan aiolia ja hyvää oli!

KATSELTIIN jo aiemmin päivällä muutama elokuva ja jeesin muutaman ajastetun Facebook -päivityksen teossa. Sapuskan jälkeen vielä yksi leffa ja sitten peiton alle.

PERJANTAIAAMUNA paistoi tietty taas aurinko. Ihan niinkuin se olisi tiennyt että loma on taas ohi. Siinä miihailtiin vähän sitä sun tätä kunnes mun piti lähteä. Oli tälläinen lyhyt versio pääsiäisestä. Kotimatkalla käväisin ostamassa herneitä, sipulia ja porkkanoita, ja kotiin tultua herneet likoon. Sipulit olivatkin vaihteeksi melkoisia järkäleitä, hyvä kun yksi kouraan sopi. Sen verran myöhään meni kotiintulo etten jaksanut enää ryhtyä töllön tuijotukseen vaan otin kirjan kaveriksi.

TÄNÄ aamuna aurinko näyttäytyi taas ja pian lämpötilat kipusivatkin reilusti plussan puolelle. Aamupäivän ohjelmaan kuului kaupassa käynti, vähän enemmän tällä kertaa. Kotiin palattua sipulit ja porkkanat pieneksi ja kattilaan herneiden sekaan ja levy tulille. Oli nimittäin siivouspäivä ja hernekeitto tuli omia aikojaan siinä siivotessa. Tai nopeamminhan mä siivosin kuin keitto kypsyi, joten tein sen ensi tiistain tiedotteen valmiiksi. Eihän se ollut kuin yksi A4 mutta piti haalia nettisivulta siihen tärkeimpiä tietoja. Latasin sen itselleni Gmailiin luonnokseksi niin sieltä se on helppo laittaa eteenpäin kunhan sille vieraalle koneelle menen.

PYYKKIÄ oli taas sen verran että pari koneellista piti pyöräyttää. Tai jälkimmäinen pyörii vielä koneessa. Kunhan sekin valmistuu niin sitten kahvia ja Murdochia katsomaan. Ehkä katson tänään kaikki katsomatta olevat jaksot niin ensi viikolla voi katsoa loput suoraan töllöstä. Huomiselle voisi sitten leffan pari etsiä.

HUOMENNA pitää myös käydä lenkillä jos maanantain sää on sellaista mitä on luvattu. Kun ei siihen myräkkään välttämättä pakko ole lähteä niin miksi lähtisin itseäni kiusaamaan? Voin vaikka viettää pitkästä aikaa sellaisen älä-tee-mitään -päivän. ■