nukkuu.jpg

AAMU olikin harmaa eikä auringosta tietoakaan. Pakkasta oli reilut -5 astetta ja yöllä näkyi tulleen lunta jonkin verran. Aura-autot olivat yllättävää kyllä työn touhussa jo aamusella. 

PÄIVÄN epistolaan kuului niidne uusien kuvien skannaus. Niitä oli tasan 20, eli ei arvio pahasti heittänyt. Muutama kuva oli niin kärsinyt että piti uhrata aikaa kuvan paikkailuun, mm, rakentaa yhteen kuvaan henkilölle melkein puolet kasvoista. Toisessa oli vain pahoja taitosjälkiä jotka sai onneksi nopeammin korjailtua. Kuvien käsittelyn jälkeen oli aika ottaa taittoaineistot ja kuvalista esille. Olikin kiva huomata että sain kolmeen lukuun alkupään kuvat kohdalleen, nyt niistä puuttuu vain yksi kuva ja sekin tekstin loppupuolelta.

PUOLEN päivän aikaan aurinkokin ilmestyi taivaalle, kylläpä nyt hemmoteltiin. Matalallahan tuo vielä on eikä kovin montaa tuntia jaksa siellä roikkua, mutta kyllä kummasti piristi. Piti lähteä käymään torilla kahvilla niin sai fiilistellä.

KUN sain kahdeksan ensimmäisen luvun kuvat paikoilleen, päivitin verkkosivulle uudet tiedostot ladattavaksi ja samalla lisäsin pari graafista symbolia kuvaamaan missä vaiheessa kukin luku on. Enää ei puutu kuin kuusi lukua, mutta sieltä niitä kuvia puuttuu sitten enmmänkin. Joitakin hajanaisia kuvia sinne on, mutta monta, monta lisää pitäisi vielä saada.

HUOMENNA on vuorossa tylsä päivä, pitää istua kuuntelemassa kiltisti. Ja toinen samanlainen päivä on tiedossa torstaina. Sitten olisi vielä kahtena tiistaina nämä "istunnot". Onneksi sai valita päivät jolloin menee, siksi otin tälle viikolle heti kaksi päivää että ensi viikolla ei mene niin montaa työpäivää hukkaan. Ensi viikolla pitäsi tulla sen erään kirjan painopaikkaa koskeva tieto, voisin sitten lisätä sen kirjan sivulle ja lähettää aineiston painoon. 

VILKAISIN tuossa lämpömittaria ja nyt siellä on jo melkein yhdeksän pakkasastetta. Saapa nähdä millaisiin lukemiin se nousee yön aikana. Toivottavasti jää alle kymmenen niin voi ajatella aamulla kävelevänsä eikä tarvitsisi turvautua bussiin. Tänään ei taidakaan olla vaihtelun vuoksi leffailtaa, vaan pitää mennä peiton alle ja ottaa kirja mukaan. ■