rumppi.jpg

AAMULLA piti laittaa telkku auki herättyäni, että pääsi kärryille USAN vaalitilanteesta. Hetkeksi piti istahtaa nojatuoliin toipumaan, kun Clinton ei ollutkaan voittanut vaaleja. Saapa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, varsinkin jos Trumpetti jatkaa samalla linjalla eli valehtelee, kiertää veroja, halveksii kokonaisia kansanosia jne. Päivällä muutama tuttavani jotka ovat niin perussuomalaisia tulivat hehkuttamaan Amerikan jytkyä. En jaksnut ryhtyä keskustelemaan aiheesta. Tulossa on mitä ilmeisemmin mielnekiintoiset seuraavat neljä vuotta. Onneksi Soinista ei ole tullut presidenttiä Suomeen, silloin mä olisin kyllä muuttanut muualle.


TIISTAINA jatkui sen uuden opuksen korjailu. Mielenkiintoista oli huomata, kuinka virheet erottuivat paljon helpommin kun vaihdoin fontin toiseen. Onhan siinä tekstissä kirotusvireitä jotka pitää korjata, ja välillä lauserakenteita joita pitää muuttaa että ovat vähän enemmän kieliopin mukaisesti. Muutama outo ilmauskin siellä oli, mutta niistä ei voi kysyä kun tämä kirja ilmestyy postuumisti.

TIISTAINA jatkui myös inhottavan tuulinen sää joka ei houkutellut pitkään ulkona viipymään. Jätin siis käymättä vähän kauempana ostoksilla.

TÄNÄÄN ei enää tuullut eilisen malliin, joten iltapäivän päätteeksi/alkuillasta (kumpaa se klo 16 sitten onkaan) lähdin osotoksille. Lähinnä hakemaan amppelinkannaketta, kun ihan keskustan myymälöistä ei sellaista verholautaan tulevaa tahtonut löytyvän. Meni taas liikkeeseen josta sen tiesin löytyvän, tai sitten niitä ei enää olekaan. Olihan siellä, ostin varmuuden vuoksi kaksi, niin että on yksi varalla jos sattuu tulemaan jokin amppelikasvi huusholliin. Alkuviikolla kun käväisin Lidlillä katselin siellä viherkasveja, mutta kun kävellen olin liikenteessä, en voinut ostaa tai olisivat takuuvarmasti paleltuneet matkalla.

PÄIVÄ meni taas sen kirjan parissa, alkaa loppua kohti olla enemmän virheitä kuin alkupään tekstissä. Huomenna se kuitenkin valmistuu tältä osin ja sitten jäädään odottelemaan vain kuvia. Tapaan toisen kirjan toimittajista perjantaina, joten voin silloin kysäistä miten kuvien metsästys on onnistunut.

JOS muisti ei vallan hirmuisesti petä, perjantaiaamuna pitää käväistä levykaupassa. Enigman uusi levy ilmestyy. Ja joulukuussa Jarren uusi, joten onhan tässä uutta musiikkia taas kuunneltavaksi. Enigma ja Jarre ovat sellaisia että voin ostaa CD:n hyllyyn, muutoin kyllä pitää olla oikeasti niin hyvä artisti/levy että se mun hyllystä löytyy. AIemmin piti ostaa aina Madonnankin levyt, mutta muutama ei-niin-hyvä levy on jäänyt viime vuosina ostamatta. Sama koskee Lady Gagaa, kaikki biisit eivät vaan yksinkertaisesti iske.

SÄÄENNUSTE on luvannut lisää lunta, jokohan huomispäivän aikana pitää kahlata korvia myöten lumessa? ■