revon.jpg

EILISILTANA nostin ruokaryhmän tuolit pois lattialta antaakseni pontta tälle päivälle suunnitellulle siivoukselle. Aamupalan jälkeen matoille imuria, pihalla piiskaa ja sitten saivat jäädä ulos tuulettumaan. Mattojen rangaistuksen jälkeen oli vuorossa perunateatteri ja lihan ruskistus. Päätin nimittäin laittaa merimiespihvin uuniin tulemaan kunhan siivous pääsee käyntiin. Sinnehän se sujahti, uunin äidilliseen lämpöön. Laitoin tavanomaista pienemmälle lämmölle, sillä päätin jättää sen uuniin muhimaan vielä siksi aikaa kun käyn kaupassa. Ja parempaahan siitä tulee kun se saa hiljaa hautua.

SIIVOUKSEN jälkeen suihkuun ja sitten oli aika suunnata kauppaan. Keli oli melkoisen lämmin, +6 astetta joten kelpasi olla ulkona. Kaupasta reppu täyteen ja sitten nokka takaisin kotia kohti. Kotona tarkistin työasioissa käyttämäni sähköpostin ja olihan siellä viesti uuden kirjan toimittajalta. Muutamaan artikkeliin tuli tekstilisäyksiä ja pari puuttuvaa kuvaa joita eilen kyselin. Toimittaja lähtee viikon lomalle, ja halusi laittaa puuttuvan materiaalin niin ettei mun hommani joudu odottamaan viikkoa että pääsen eteenpäin.

SEN verran hyvin lähti eilen julkaisun taitto käyntiin että mitään vaikeuksia saada ensi viikon aikana opusta nähtäväksi ei ole. Enemmänkin mä olen huolissani siitä toisesta julkaisusta, kun eräästä tekstin tarkastajasta ei kuulu mitään. Olisi pikku hiljaa aika saada infoa onko vielä jotakin viilattavaa. Varsinkin kun viimeinen vedos lähtee painokelpoisena materiaalina, niin pitää miettiä osaavatko hakea sen Dropboxista vai pitääkö laittaa se kotisivuille ladattavaksi. Pähkäillään.

TELKKARI tarjoaa taas sata kertaa nähtyjä leffoja, ja maikkari ja sub omien ohjelmiensa uusintoja. Pitää kai etsiä joku leffa vielä katsottavaksi.

MIKSIKÖHÄN muuten maikkari ja sub lopettivat MIljoonapotin (tms) näyttämisen? Luulisi että on kannattavampaa myydä ohjelma-aikaa noille virityksille kuin näyttää yön ajan omia mainoksia. Onko mennyt sukset ristiin vai onko taustalla jotakin isompaa? Kyllähän se Voittopottikin melkoista kusetusta oli. Tosin sama meno jatkuu vielä Nelosella Tiedä ja voita -"tietovisan" parissa. Kuinkahan monta kertaa onkaan mahdettu hakea suomalaista kaupunkia viidellä A-kirjaimella? Tämän kaupungin etsimiseen kulutetaankin sitten valtaosa ohjelma-ajasta. Ja tämä kun on NIIN vaikea että mahtaakohan kukaan tietää että vastaus on Maarinahamina. ■