bad.jpg

SOITTELIN tänään huoltomiehelle että josko tulisi avaamaan oven että pääsen hakemaan syksyn säihin paremmin sopivia vaatteita. Tuohan tuli ja pääsin sisään.

HETI ensimmäiseksi huomasin että liesi oli roudattu keskelle olohuoneen lattiaa. En sitä siinä vaiheessa alkanut sen kummemmin ihmettelemään vaan ryhdyin haalimaan vaatehuoneesta vaatetta. Kummastelin siinä kun vaatehuoneeseen ei tullutkaan valoja, mutta onneksi päivänvalossakin näitä kerätä kamppeita. Kun sain vaatteet naulakkoon roikkumaan päätin kurkistaa mitä keittiöön kuuluu.

KEITTIÖÖNKÄÄN ei tullut sähköjä, ja kaikki tuuletusikkunat olivat avoinna. Ja syykin selvisi: pakastin oli ollut sähköttömänä jo niin kauan että siellä olleet marjat, ruuat sun muut olivat alkaneet kasvaa hometta. Ei siinä muuta kuin iso muovikassi ja kaikki pakkasesta kassiin. Siinä vaiheessa keitti aika lailla. Mulle ei missään vaiheessa kerrottu että koko kämppä menee sähköttömäksi. Olisinhan mä muutoin kuskannut osan pakasteista tänne pakastelokeroon ja osan vienyt puolison pakkaseen. Pakkasen laatikot piti kiikuttaa tähän väliaikaisasuntoon että saan pestä ne pikaisesti. Pakastimen ovi auki, ja tiedossa on pesu-urakka kunhan pääsen muuttamaan takaisin. Luulisi sen verran olevan älliä päässä että jos aikoo sähköt katkaista, vilaisee ensin pakkaseen (varsinkin kun se oli suljettuna) ja ilmoittaa sitten että pakastin pitäisi tyhjentää!

MUUTOINKIN vaikuttaa siltä että remonttia ei siellä ole tehty taas muutamaan viikkoon.

HUOMISAAMUNA pitää soittaa ja selvitellä kuka sitä remonttia tekee, ja kysellä koska se jatkuu, ja miksi jopa liesi on pitänyt irrottaa seinästä ja sähköistä.

JA aikovatko korvata millään tapaa tuota mulle sattunutta vahinkoa. Vähin mitä voisivat tehdä olisi se, että hommaisivat sinne siivoojan pesemään mun pakastimen kunhan asuntoon taas tulee vettä ja sähköä.

TÄLLÄ hetkellä ei auta muu kuin niellä harmitus ja toivoa että huomenna saa hyviä uutisia. ■