tea.jpg

Eilisiltana alkoi töllöä katsellessa palella ja piti hakea huopa ympärille. Kohta alkoi jalkoja särkeä, ja pikku hiljaa särky levisi koko kroppaan. Merkit olivat selvät: flunssa oli tulossa. Lääkekaapissa ei ollut juuri muuta kuin pari Buranaa 800 mg, joten yksi sellainen kitusiin. Mustaa teetäkään ei ollut, eikä kahvi tullut ensimmäisenä mieleen. Ei siis muuta kuin peiton alle odottamaan että B alkaa vaikuttaa. Kyllä mä sitten kohtuullisen nopeasti nukahdin.

Aamulla oli tukkoinen olo, nokka valui eikä mieli tehnyt nousta mutta pakko oli. Nyt en kuitenkaan uskaltanut pilleriä ottaa että edes jotenkuten olisi tolkuissaan. Päivällä ei mikään paras työvire päällä ollut, mutta jaksoin kuitenkin. Iltapäivällä oli vielä palaveri, joka onneksi ei venynyt yhtään aikataulusta. Palaverin jälkeen kauppaan, ja vaikka kävelymatkaan kului vain 5 minuuttia niin kaupassa olin jo hiessä: merkki siitä etten todellakaan ollut kunnossa. Kun palaverissa tarjoittu juustopiiras ei oikeasti masitunut miltään, oli aivan sama mitä ostaa ruuaksi: päädyin valmiiseen kanakeittoon. 

Mustaa teetä onneksi löytyi myös irtonaisena pussissa joten sitä oli pakko ostaa. En jaksanut lähteä etsimään sitä irtotavarana, vaikka parikin mahdollista kauppaa ihan kulmilla oli. Oli vain pakko päästä kotiin kun sen verran heikotti. Kotona tee hautumaan ja kuumaan suihkuun (kylppäri oli melkoinen höyryhuone, kun laitoin kuuman suihkun valumaan jo siksi aikaa kun pistin teen valmistumaan). Kuuma suihku ja höyryn hengittäminen helpottivat kummasti.

Illan mittaan meni vielä kolme isoa mukillista teetä. Hyvin alkoi hiottamaan aina hetken päästä ja olo alkoi helpottua. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, huomenna pitäisi olla jo huomattavasti parempi olo, viimeistään kuitenkin torstaina. Jos silloin jaksaisi lähteä etsimään irtoteetä, venäläinen olisi parasta ja on mun suosikkini. 

Nyt peiton alle ja toivotaan että huomenna jaksaa jo paremmin. Päivällä tulee Skype-puhelu, joten toivottavaa olisi että ajatus kulkee niin että saadaan homma liikkeelle. ■