xmashorror.jpg

 

Joulun odottamisen tuskaa (sic!) lieventämään katselin A Christmas Horror Storyn. Ehkä tarkoituksena oli ollut tehdä kauhuleffa, mutta pelottavuusaste oli todella alhainen. Eikä tuo oikein kauhukomedianakaan toiminut. Elokuvassa kerrottiin pätkittäin neljää eri tarinaa, joista kahden kytkentää koko elokuvaan en onnistunut hahmottamaan. Tuostakin olisi ehkä saanut enemmän, jos olisi panostettu enemmän zombie-tonttuihin. Loppuratkaisu kahden toisiinsa nivoutuvan tarinan osalta oli kuitenkin sellainen jota en osannut odottaa.

Illalla oli vielä viimeinen palaveri toisen kirjan osalta, ja nyt huomenissa (tai oikeastaan tänään) lähtevät molemmat kirjat painoon. Onhan noiden kanssa aikaakin käytetty. Tänään vielä käytiin keskustelua siitä, tuleeko kysymysmerkin jälkeen iso alkukirjain. Pieneen sitten lopuksi päädyttiin, sillä esimerkkejä näkyy ihan kertomakirjallisuudessakin. Oli nimittäin painon oikoluku merkannut muutaman kirjaimen muutettavaksi isoksi, mutta kirjoittaja tahtoi että pienellä mennään.

Kuukauden vaihteeseen pitäisi tehdä markkinointimateriaali tästä toisesta kirjasta. Todennäköisesti teen sen kuitenkin jo ensi viikolla, niin saadaan homma kokonaan pakettiin. Eipähän tarvitse sitten enää miettiä sitä.

Perjantaille työlistalla on käyntikortteja, kirjepohjia, esitteitä ja Powerpoint-pohjia. Aamulla kuitenkin ensitöiksi kirjapainoon ja vasta sitten tallustetaan koneen ääreen. ■ 

 

vero.jpg

Ja ei, minulla ei edelleenkään ole autoa.