better.jpg

JEREMY Rollins is a young man who was born with a strange condition. He has the uncanny and uncontrollable ability to transfer any physical pain and injury from an attacker to the person the attacker cares most about or loves. Jeremy has been sheltered from the outside world and his condition kept a secret by his overly protective mother. Upon the passing of his mother, Jeremy is now forced to venture outside of his house to confront – through his childlike innocence - the realities of a harsh society and the cruelties of people it produces.
Jeremy on ujo, kehityksessään jäljessä oleva poika, joka yrittää löytää oman tiensä arkipäivässä turmeltuneessa pikkukaupungissa. Hänellä on salaisuus, jota hänen äitinsä kielsi ehdottomasti paljastamasta kenellekään. Hänellä on kuudes aisti, joka voi olla vaarallinen ei vain hänelle itselleen, vaan väärissä käsissä se merkitsisi katastrofia Jeremylle.

KÄVIN kuitenkin vuokraamassa leffan illan päätteeksi. A better place luokiteltiin trilleriksi, draamaksi ja fantasiaksi. Ensijaisesti se oli draamaa ja toiseksi fantasiaa. Trilleristä ei tässä tapauksessa voinut puhua. Tapahtumat kehittyivät todella hitaasti, ja varsinaista jännitysmomenttia ei päässyt edes syntymään. Ei nyt kaikkein paras elokuva, mutta kyllä kesti kertakatsomisen. ■