sno.jpg

EIPÄ siitä lauantaiaamun auringonnoususta kauaa ehditty nauttia, kun taivas kiskoi harmaan huopansa päälleen ja alkoi viskoa lunta. Ihan kirjaimellisesti, tuuli ja lunta oli ilmassa kuin itikoita pahimpana hyttyskesänä. Kotiin lähtiessä pitikin kiirettä vaikka yleensä bussilla on kestänyt kauemmin tulla mun pysäkille niin tällä kertaa piti juosta että ehdin kyytiin. Onneksi pääsin kuitenkin kotiovelle asti niin ettei tarvinnut siinä sateessa tallustaa.

PUOLISO tuli reilun puoli tuntia sen jälkeen kun olin ehtinyt kotiin, ja sadatteli sitä millaisessa hangessa piti tarpoa. Nyt kun oli näinkin lyhyt viikonloppu niin ei me mitään ihmeitä ehditty suunnitella saatikka tehdä. Tekaistiin sitä-sun-tätä ruuaksi (bataattiranskalaisilla) ja katsottiin Daruden Euroviisukappaleet ja vielä sen perään Ruotsin Melodifestivalen jossa kappaleet kilpailivat pääsystä Euroviisuihin. Viikon päästä kai ratkennee Ruotsin edustuskappale. Oli niissä ihan silkkaa kuraa mutta yksi oli näistä nähdyistä ihan kelpo ehdokas. Kaikkiahan me ei olla nähtykään kun lähetyksiä on tullut jo aiemmin.

PUOLISO lähti tänään iltapäivällä kotiin, kun hänellä on huomenna varhainen aamuvuoro, ja mä lähdin samalla oven avauksella käymään kaupassa. Kun aikaa oli niin päätin loihtia huomiselle jauheliha-perunasoselaatikon niin ei tarvitse töistä tullessa ruokaa miettiä. Hieman sujahti chiliä reilummalla kädellä, mukavasti poltteli syödessä mutta ei liiaksi. Siinä kun ruokaoli uunissa tulossa pesaisin koneellisen pyykkiä, niin ei tarvitse sitäkään viikon aluksi tehdä. Itse asiassa olen kaavaillut että tämän viikon illat olisivat enemmän ja vähemmän itselle omistettua aikaa (lukuunottamatta huomista joilloin pitäisi se kiirekirja saattaa valmiiksi – kunhan kansikuva vain tulee). Muutoin ajattelin jättää hommat viikonlopulle.

VIELÄ on pari jaksoa Murdochia katselulistalla tälle illalle ja sitten pitää käydä Nukku-Matin maille että jaksaa aamuvuoroon. ■