vd.jpg

EDELLISINÄ päivinä on hyvin tarjennut kävellä ilman takkia pelkässä paidassa. Ja siltikin tahtoo tulla lämmin, kun aina tahtoo se lähteminen jäädä viime tinkaan niin että saa painella vauhdilla eteenpäin.

TÖISSÄ on ollut vuoroin kiirettä ja vuoroin hiljaista. Perjantai-ilta oli siitä kummallinen että pääsin sulkemaan kaupan ihan ajoissa ja kotiinlähtökin onnistui heti kun kellon viisarit olivat asennossa joka kertoi tuntien tulleen täyteen. Eilisaamuna alkoikin porukkaa lappaa heti kun ovet auki sain, ja kummasti tuli aaltoina ne asiakkaat. Hetken sai hengähtää kun pian oli taas asiakkaita jonoksi asti. Kotiinlähtö viivästyi vartin verran mutta eipä mulla mihinkään kiire ollut. Kotiinpäin kävellessä alkoi käydä inhottava puuskainen tuuli ja välillä vilvoitti liikaakin. Illalla en viitsinyt mitään kummempaa tehdä, vaan tuijotin Netflixiä. Ja nukkumaan mennessä lämpömittarissa oli vaivaiset +0,5 astetta.

TÄNÄ aamuna mittari oli jaksanut kivuta viiteen plusasteeseen, eipä oltu lähelläkään aiempien aamujen lukemia. Eikä se päivälläkään noussut edes kymmeneen asteeseen. Hrrh!

TÄLLE vapaapäivälle oli ohjelmassa siivous, kun puoliso tulee tiistaina tännepäin, ja pyykkäys. Puoliso on lomalla ja nähdään tiistaina kun pääsen iltapäivällä töistä, kierretään kaupan kautta hakemassa jotakin syötävää/kokattavaa ja tullaan tänne. Vapun juhlinta jää vähäiseksi kun menen torstaina aamuvuoroon eli ei voi keskiviikkonakaan kukkua ja keikkua aamuyölle. Viikonloppuna menen puolestani puolison luo, ja sieltä ei tarvitsekaan lähteä ennenkuin maanantaina, kun hän menee maanantaina iltavuoroon ja mulla on vapaapäivä.

NYT kun olen jonkun aikaa käynyt kävellen töissä on siihen tullut jo jonkinlainen riippuvuus. Vaikka ensin kävelen töihin, ja sitten koko päivän menen edestakaisin (ja joinakin päivinä hyvä että ehtii istua sen aikaa että pitää ruokatauon) niin silti päivän päätteeksi on itsestään selvyys että kävellen mennään. Tosin tiistaina tulen bussilla duunista kun meillä on ne treffit. Ensimmäisinä kertoina tuntui siltä että voisi puolimatkassa hypätä bussiin ja tulla kotiin mutta nyt sellainen ei ole tullut mieleenkään. Toki jos vettä tulee kaatamalla niin kyllä mä silloin bussiin turvaudun, mutta muuten mennään apostolin kyydillä kunnes ehdin sen fillarin ostaa. 

KYLLÄ mä olen jäänyt koukkuun kävelyyn,  mutta  onneksi tämä riippuvaisuus ei ole pahasta :)

KOHTA pääsen hakemaan kuivat pyykit pois, ja onneksi ruuanlaitostakaan ei tarvitse murehtia kun sen sentään eilen tein, eli tässähän voi vaikka hetken olla tekemättä yhtään mitään.

TÄNÄ iltana jatkuu Gothamin katselu, vielä ei ole viimeiset jaksot käsillä eli katsottavaa riittää. ■