door.jpg

AURINKOINEN pakkaspäivä meni sen kirjan kuvien laitossa. Yksikään jäljellä olevista luvuista ei kokonaisuudessaan valmistunut kun puuttuu kuvia vielä jokaisesta luvusta. Laitoin kuitenkin keskeneräiset luvut ladattavaksi. Päivällä piti myös päivittää erästä verkkosivua, väsätä uusia kuvia sinne ja poistaa vanhoja.

ILLALLA oli sitten taas kokous. Pari tuntia siellä taas hurahti mutta onneksi se jaaritteleva henkilö oli lomalla eikä näin ollen paikalla ollenkaan. Muutoin varmaan erästä asiakohtaa oltaisiin puitu ties kuinka kauan. Nyt saatiin se käsiteltyä ilman rönsyjä. 

PÄIVÄLLÄ oli tullut ilmoitus asunnon ulko-oven vaihdosta ja samalla tietysti lukotkin ja avaimet vaihtuvat. Aloittavat ensi viikolla ja tietty just mun asunnon suunnalta. Maanantaina voisi käydä hakemassa uudet avaimet kerhotiloista mutta en mä välttämättä ole edes paikalla silloin kun pidän lomaviikkoa. Pakko ensi viikolla käydä joku arkipäivä hakemassa avaimet sitten lukoista vastaavasta firmasta. Muutoin ei pääse lomilta kotiin. Eteinen pitää raivata sen verran että mahtuvat työskentelemään. Onneksi mulla ei nyt muuta ole kuin kenkäteline ja mainosroskan keräyskassi siinä oven lähellä joten kyllä ne äkkiä siitä siirtyy.

PAKKANEN on kirinyt yli kymmenen asteen ja täysikuu möllöttää pilvettömällä taivaalla. On siis tulossa kylmä yö. Kuinkahan paljon pakkasta onkaan aamulla? Huomenna pitää lopettaa työskentely aiemmin kun kello 15 alkaa se keskustelu/tiedotustilaisuus talon ajankohtaisista asioista. Onkohan listalla muutakin kuin tuo ovien vaihto? 

TÄNÄÄN ei olekaan leffailta vaan on tarkoitus saada luettua Alkua eteenpäin. Jos perjantaina ehtisin viemään pari muutakin kirjaa pois nurkista. Eipähän tarvitsisi lomalla miettilä. ■