sineraaria1.jpg

ENHÄN sinne torille päässyt aamulla lähtemään kun olivat tulossa kurkkimaan viemäriputkia kun jossakin on kosteutta. Piti sitten pysytellä koneella mutta sainpahan sitä synttärikirjaa pitkästi eteenpäin. Kävivät kaksi kertaa, ja ekalla kerralla ottivat pytynkin irti. Tulivat sitten uudestaan muutaman tunnin päästä ja taas kuvasivat ja laittoivat lopuksi pytyn paikoilleen. Eivät vain kertoneet oliko siellä isompaakin ongelmaa.

VIEMÄRISAAGAN jälkeen kello oli jo niin paljon että oli siinä ja siinä tavoitanko krassinmyyjän vielä sieltä. Torille päästyä katselin kuinka pakkasivat viimeisiä kukkia autoon joten en mennyt häiritsemään. Kävin vain marketista hakemassa aamupuuroon aineksia ja tulin kotiin jatkamaan sitä synttärikirjaa.

TÄNÄÄN en viitsinyt lähteä kaupungille kun ei ollut muuta asiaa kuin ne krassit. Istuksin keinussa ja odottelin illan tuloa, toki välillä jatkoin sen synttärikirjan tekoa. Illaksi oli sovittu kukkien toimitus, ja kun puhelin ei piipannut käväisin muutaman kerran pihalla katsomassa, mutta eipä siellä mitään.

PÄÄTIN lähteä vielä yhdeksän aikaan katsomaan näkyykö mitään ja nyt oli roskiskatoksen viereen tulleet kesäkukat. Kumma kun mulle ei ilmoitettu vaikka niin sovittiin .Eihän siinä auttanut muuta kuin ryhtyä kantamaan laatikoita varastoon, jos mä olisin jättänyt ne siihen yöksi niin olisiko aamulla ollut edes pahvilaatikoitakaan jäljellä? Useamman kerran sain kävellä edestakaisn ennenkuin kaikki kukkalaatikot olivat lukkojen takana. Huomenna on sitten kunnon istutustalkoot.

OSTIN kolme sineraariaa (tai senettiä, ero on olematon) ja ajatuksena oli ensin laittaa ne pihan puolelle kukkalaatikoihin. Kun ovat kuitenkin niin upean näköisiä niin pistänkin ne pitkään penkkiin, sieltä niitä ei niin helposti varasteta. Niihin laatikoihin riittää muutakin istutettavaa.

AJATTELIN vielä jatkaa tovin sen synttärikirjan kanssa kun kummasti piristyi kun kantoi niitä laatikoita eikä vielä yhtään tee mieli pitkälleen. ■

laatikot2v.jpg