shop.jpg

TÖISSÄ riehaanuttiin samaisen työkaverin kanssa jonka kanssa ollaan jo kolme osastoa myllätty uuteen uskoon järjestämään taas yksi osasto. Sillä oli vaikeahko liikkua kun oli vain pari kulkuväylää ja piti kulkea päästä päähän ennenkuin pääsi katsomaan tuotteita toiselta puolelta. Vähän aikaa kun pähkäiltiin niin selvisi että mitä tehdään. Nyt saatiin sinne kolme kulkuväylää ja pääsee kiertelemään ympäriinsä ilman turhia askelia. Kun ollaan tehty tätä jo muutama viikko nin nyt ei mennyt kolmisen tuntia ja homma oli lähestulkoon valmista. Päästään viimeistelemään vasta perjantaina kun tässä välillä on kaikkea muuta tehtävää.

ILLALLA tuli eräs pitkäaikainen työkaveri kertomaan että mulle tulee lisää vastuuta maaliskuun alkupuolella. Oli kuulemma pomo jo hänelle jutellut että näyttää ja opettaa mulle ne tehtävät. Tästä ei johdon kanssa vielä ole ollut puhetta mutta varmaan lähiaikoina on. Se tarkoittaa sitä työpäivät alkavat aiemmin tai päättyvät myöhemmin. Tällä viikolla ei tosin kun tämän viikon ohjelmassa on yhden päivän mittaisen tapahtuman järjestelyt. Tänään oli lyhyt briiffi tapahtumaan liittyen, ja kuinka ollakaan kaikki ne jotka eivät vaivautuneet paikalle tulemaan määrättiin johonkin tehtävään. Tosin mä tiedän oman tehtäväni sille päivälle vaikka siitä ei edes ollut puhetta.

KELIT ovat jatkuneet entisellään. Vuoroin tulee vettä ja vuoroin lunta tai räntää ja plussan puolella mennään. Huomiselle on luvattu pikkupakkasta ja keskiviikon -5 asteen jälkeen alkaa taas se nollassa pyöriminen. Kai se on uskottava että kevät koittaa pikkuhiljaa ottaa otetta talvesta. Silti menee vielä liian pitkään ennenkuin pääsee upottamaan sormensa multaan.

VIIKONLOPPUNA tekemistäni töistä ei ole tullut palautetta. Odottelin että kuuluisii edes ovatjko kelvanneet (varsinkin roll-upista kun se tarvitaan helmikuun loppuun) mutta kaipa noista jossakin vaiheessa kuuluu. Pitää vain jaksaa odotella. Sen mainoksen tarvitsijan maksupolitiikasta en vielä tiedä mitään kun on ensimmäinen kerta kun hänelle jotakin tälläistä tein. Olettaisin kuitenkin ettei ilkeä maksua kovin pitkään vitkutella, sen verran kauan ollaan tunnettu. Tosin ei vielä olla neuvoteltu hinnastakaan, joten ...

TÄMÄN kuun aikana pitäisi tulla sen yhden kirjan jota jo helmikuun alkuun ensin kaavailivat. Aikataulu muuttui kuitenkin, ja lisäksi halusivat tietää mitä sen painattaminen maksaisi. Siihen mun oli vaikea sanoa mitään joten annoin parin luottopainon yhteystiedot ja kehoitin pyytämään tarjouksen.

SCREAMIN ensimmäinen tuotantokausi on nyt katsottu. Aika hyvin pysyi murhaaja piilossa aina viimeiseen jaksoon asti. Huomenna ei ehkä mitään pitkiä telkkarin tuijotussessioita kun keskiviikkona vaihdetaan taas aamuvuoroon. Huomenna vielä iltaan joten oli mahdollisuus tuijottaa telkkariakin. Ja perjantaina ehkä puolison kanssa laskiaspullakahveille kun olen päässyt töistä. Mulla on vapaa viikonloppu mutta hänellä ei, joten kaavailtiin josko nähtäisiin hetken verran. Ensi viikonloppuna voisin siivota ja sitten sukeltaa sen ikuisuuseepoksen pariin, niin että jos vaikka saataisiin se tässä kevään aikana valmiiksi. Ainakin korjaukset vähenevät kerta kerralta. ■