paatti2.jpg

AAMULLA saikin katsoa hieman tarkemmin mihin jalkansa laittoi, oli sen verran liukasta paikka paikoin. Mutta en mä valita, mukavaahan se on kun on plussan puolella.

AAMUN ohjelmassa oli niiden infotaulujen tiedon tarkastus, muuten OK mutta haluttiin vielä yksi rivi tekstiä lisää. Pahoitteli ettei ollut tullut mieleen jo sisällön miettimisvaiheessa. Eihän tuo iso muutos ollut, joten joten kerroin että kyllä ne tänään tulee. Sitten oli vuorossa mainosten tarkastus. Toiseen tuli yksi pieni lisäys, jonka laittamisessa ei kauaa mennyt, joten nekin tulivat valmiiksi tänään.

RISTEILYLIPPUA aloin vääntää iltapäivällä, sekin oli helppo tehdä kun oli jo aiemmin valmistunut mainos sen pohjana. Se kelpasi sellaisena kuin sen esittelin, mutta hiukan vielä hienosäätöä tein sille. Huomenissa kiepahdan kirjapainossa, ja vien lipun sinne. Varmaan valmistuvat vielä tällä viikolla, vaikka kiirettä ei ole: tulevat jakoon vasta kuukauden päästä. Parempi kuitenkin että ovat valmiina hyvissä ajoin.

KAVERIN tabletti on mennyt ja pysynyt verkossa, soitteli tänä aamuna. Hyvä homma. Eipähän tarvitse sitä lähetä uudestaan katselemaan. Vanha läppäri kuulemma on hiukan hidas. Tosin ei kovalla käytöllä ole, että sen kanssa pystyy elämään. Voin mä sitä vilkaista kun seuraavan kerran kuljeskelen siellä päin. Varmaan auttaa aluksi jos siivotaan rekisteri ja poistetaan väliaikaistiedostot, veikkaan että sitä ei ole tehty. Samoin voisi tarkastaa mitä kaikkea käynnistyksen yhteydessä ladataan, saattaa tulla kyytiin ihan turhaa ja tarpeetonta tauhkaa.

HUOMISAAMULLA siis kirjapainoon, ja sen jälkeen katsotaan mitä tehtävälistalla on seuraavaksi: ainakin nettisivujen päivitystä ja salasanoja. ■