sinivuokot.jpg

Lähinnä töiden puolesta. Tänään sain yhden julkaisun (joka oli siitä h*lvetin kiireisestä kirjasta tehtävä painettu kappale) painoaineiston lähetettyä tekijöille, kun lopultakin tuli kaikki tarvittavat tiedot. Nyt ei ole yhtään kirjaa roikkumassa ja odottamassa taittamistaan, vaan voi huoletta ja turhia miettimättä aloittaa lauantaina loman.

Päivä alkoi melo hauskalla puhelinsoitolla: mulle soitettiin ja kysyttiin onko yrityksellä X edelleen voimassa oleva vuosisopimus kirjapainon Y kanssa? Aivan kuin mä sen tietäisin.

Päivällä käväisin hakemassa kutsut painosta, kuoritin ne ja kuskasin saman tien postiin. Helppoa kun on valmiiksi maksettuja kuoria, niin ei tarvitse tuskailla postimerkkien tai lähetyslistojen kanssa. Sen kun vaan tipauttaa kirjeet postin laatikkoon.

Samalla reissulla näin pikaisesti sitä erästä kaveria jota DNA muisti niin yllättävällä tavalla. Tekstasin että olen hoodeilla josko hän on liikenteessä. Huomenna pitäisi hänelle tulla tietoa enemmän mitä DNA tuumii. Tosin keskustelun aikana tuli ilmi seikkoja, joiden perusteella en olisi koko hommaa kaatamassa DNA:n niskaan, mutta ei niistä sen enempää.

Hetki sitten tuli sen kirjapainon, jossa eilen noudettu teos painettiin, edustajalta puhelimeen viesti Messengerissä:  NN soitti tänään Oli niin kiitollinen ja onnellinen! "minä en tiennyt mitä tehdä ja miten minä etenen. sinä opastit minut ---- luo!". Oli kuulemma liputkin liehuneet eilen tangossa, ja NN ajatteli,että hänen kirjansa kunniaksi! Ilmeisesti hän oli sitten enemmän kuin vähän iloinen siitä, että sai kirjansa oikeasti valmiiksi.

Huomiselle on yhden mainoksen väsäys. Onneksi tulee vain sähköisenä (ja tilaaja tarvittaessa tulostaa). Pitää se vielä tehdä että saa pois käsistä. On tuonne tullut thetyä vuosien varrella useampi samankaltaiseen tapahtumaan, joten pohjia löytyy valmiina sen kun vain valitsee. Ellen innostu ihan uutta suunnittelemaan.

Tänään muuten ei satanut. Viiva seinään. ■

viini.jpg

Paitsi että makuja on monenlaisia. EI tuo voittaja ole kaikkien (ei edes minun) makuun.