sades.jpg

NYT on lomat tältä osin taas plakkarissa. Kuinka sopivasti sattuikaan että sateet saapuivat viimeisenä lomapäivänä. Koko loman sai nauttia auringosta ja lämpimästä, ja tänään sitten iltapäivän lopuilla alkoi sataa vettä. Sopiva lopetus lomalle. Johan sitä yli viikon saikin nauttia kesästä.

PÄIVÄLLÄ tuntui siltä että on hieman kuumeinen olo, ja että kesänuha yrittäisi tehdä tuloaan. Kyllä nytkin taitaa olla hieman lämpöä, ja nokka vuotaa mutta eiköhän tämä ohi mene kun painuu peiton alle ja nukkuu kunnolla. Huomenna on mitä ilmeisemmin viimeinen diabeteshoitajan luona käynti, seuraava sitten vuoden kuluttua. Pitää aamulla merkata arvot ylös seurantataulukkoon ja tulostaa se sitten mukaan. 

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut tänään vastaus raporttia koskien, kiitteli nopeasta toiminnasta. Joku muukin tekee näköjään sunnuntaitöitä. Ja tiedänpähän nyt että laskukin on mennyt eteenpäin.

KOHTA kaivaudun peiton alle, en jaksa tuijottaa mitään telkkarista, ja kun Doctor Whon katsoin hetki sitten Areenasta, niin sunnuntain tärkein on katsottu. ■