liput.jpg

Kokous on nyt järjestetty (tai sovittiin jo eilen). Tavoitteena on saada lehti painosta mahdollisimman pian syyskuun alussa. Pientä hienosäätöä sisältöön piti tehdä, ja sen seurauksena lauantain menomatkalla on tehtävä henkilöhaastattelu. Onneksi niitä ei enää tarvitse kirjata vaan voi tallentaa koko haastattelun puhelimeen ja siirtää sieltä tietokoneeseen ja sen pohjalta kirjoittaa lopullisen jutun.

Tänään oli vuorossa elokuvaillan mainoksen ja pääsylipun suunnittelu. Hieman jäi vielä kesken kun eräs mahdollinen sponsori ei vielä ole ilmoittanut lopullista vahvistusta sille, osallistuuko tapahtumaan ja jos, millä tavalla. Jos osallistuu, on sponsorin logon näyttävä sekä elokuvamainoksessa että lipussa. Onneksi painotalo hoitaa lippujen painamisen parissa päivässä, niin että ne saadaan jakoon kyllä siinä vaiheessa kun ilmoittautuminen alkaa.

Huomenissa ajattelin käydä katsomassa joko nyt grillauspaikka olisi siinä kunnossa että siellä voisikin grillata. Ensi viikolla on käytävä entisellä työpaikalla moikkaamassa, kun eräät ihmiset lopettavat elokuun lopussa eikä sitten välttämättä tule törmäiltyä niin usein. Voisihan sitä toki ajatella jotakin lauantai-iltaa jolloin kokoontuisimme kaikki poislähteneet jonnekin iltaa istumaan.

Eilisilta kului Jurassic Worldin ja Mad Maxin seurassa, tänään vuorossa on Fantastastic Four ja Avengers, ja jos jaksaa niin Ant-Man vielä siihen seuraksi.

posters.jpg