illal.jpg

On se vaan mukavaa että on perjantai. Huomenna saa nukkua melkein niin pitkään kuin haluaa. Kolmen aikaan pitää olla menossa, joten viimeistään kuitenkin puolelta päivin pitää nousta. Katsotaan nyt, nukuttaako sinne asti. 

 

Päivä kului valtaosin sen erään julkaisun taitossa. No tulihan sähköpostissa taas pyyntö ryhtyä erään sivuston ylläpitäjäksi, ilmoitus kokouksen siirtämisestä viikolla eteenpäin ja piti tarkastaa ja muokata erään vuosikertomuksen yhtä osiota. Ihan mukavaa että voi välillä tehdä jotakin muutakin kuin sitä kirjaa. Ei sen taittaminen mitenkään vastenmielistä ole, mutta ne kirotusvireet ja se, että aina ei heti ymmärrä mitä hän on tarkoittanut sanoa. Mutta kyllä me siitä kirja tehdään heinäkuuksi. Iltahämärissä keräsin vielä voimani ja läksin etsimään etsimään hupparia. Löytyihän se ja puoleen hintaan. Jos ensi viikolla ollaan plussan puolella kelien suhteen, niin paksu fleece on ihan liikaa, varsinkin jo kun kävellen tulee liikuttua.

Posti oli kantanut kutsun päivälliselle. Ihan mukavahan se olisi ilmainen päivällinen käydä syömässä ja ottaa kaverikin mukaan, mutta ruokailun jälkeen oleva myyntipuhe (ja melkeinpä pakkomyynti) eivät innosta yhtään. Ja todennäköisesti tuo yllätyslahjakin on joku muutaman euron rihkama. On sitä kyllä joskus tultu käytyä syömässä lomaosakkeiden kauppaajien kanssa, ja ei sieltä kyllä helpolla pois päässyt, puhetta riitti ja riitti. Pitää katsoa olisiko niin heikko hetki että lähtis ja ottas mukaan hiukan velmumman kaverin niin vois olla hauskaa. ■