vuo.jpg

TIISTAI-ILTANA lämpömittari painui pkkasen puolelle reilun asteen verran, ja keskiviikkoaamuna oli edelleen pakkasta. Kieltämättä tuntui kirpakalta näin äkkiseltään, hanskat oli kaivettava esiin. Kyllä se vielä päivällä sen verran lämmitti että muutaman asteen jaksoi nousta plussan puolelle, mutta aurinko jäi haaveeksi.

KESKIVIIKKOILTANA ehdin katsastamaan yhden julkaisun jonka sain käsiini jo maanantaina mutta nyt vasta oli aikaa syventyä siihen kunnolla. Eipä tarvinnut kuin kääntää nimilehti, niin heti tuli ensimmäinen virhe esiin: sisällysluettelo puuttui! Piti heti mennä Dropboxiin katsastamaan oliko sisällysluettelo jäänyt painoaineistosta pois, mutta ei ollut joten virhe ei ainakaan minusta ollut kiinni. Siihen aikaan ei enää voinut muutaa kuin odottaa seuraavaa päivää.

SAMOIN keskiviikkona tuli tieto että uusi projekti/työ alkaa marraskuun alussa.

TÄNÄÄN piti sännätä sinne kirjat vastanottaneeseen tahoon ja katsastaa ne loput kirjat. Niissä oli kaikissa sisällysluettelo (!) joten mulle sattui vain onnekkaasti kappale josta se puuttui. Sanoin pitäväni kyseisen kappaleen niin että muut kappaleet ovat sitten kuranttia tavaraa eikä vastaanottajien tarvitse ihmetellä miksi se sisällysluettelo puuttuu. Ja onhan tämä eräänlainen keräilykappale kun tätä kirjaa ei tehty eikä tehdä kuin kertapainos.

VIIKONLOPPUNA ei nähdä puolison kanssa kun hän painaa duunia iltavuorossa, joten voisin uhrata osan lauantaista siivoukseen ja liinavaatepyykkiin. Ja saisin samalla pihatyövaatteetkin pestyä komeroon odottamaan kevättä.

TAHO jolle tein tarroja ja kylttejä laittoi viestiä että heillä ei ole ainuttakaan lk-korttia, löytyisikö multa se vanhan malli? No löytyyhän se, kun on ties kuinka monen vuoden työt tuolla ulkoisella varastolevyllä. Pitäisi joskus ottaa ja katsastaa se mitä kaikkea siellä on ja poistaa sieltä sellaiset tiedostot joita ei takuuvarmasti tarvitse, eli lähinnä omia työtiedostoja joita on kertynyt kuvia sun muuta tehdessä raaka-aihioina melkoisesti.

TÄNÄÄN jatketaan Netflixin seurassa. Ja katsellaan kun lämpömittarin lukema painuu pikkuhiljaa alaspäin. Ja olihan Jyväskylässä jo luntakin. ■