Ainakin vähäksi aikaa. Eilen tulin kotiin kakkosjaksolta, tai oikeastaan viime viikko oli sellainen, että kävin viettämässä aikaa kavereiden kanssa ja palasin aina yöksi kotiin. Lauantaina kuitenkin lähdimme noin 100 km päähän, joten paluu jätettiin suosiolla sunnuntaille. Vaikka kelit eivät kaikkein aurinkoisimmat olleetkaan, ei se minua haitannut. Toki viikon aikana porukassa oli niitäkin, jotka olisivat kaivanneet kunnon hellettä. Minä en.

Nyt on aika aloitella arkea ilman työelämän velvotteita. Pari viikkoa saa ainakin nukkua niin pitkään kuin haluaa, ja valvoa vaikka aamuun asti. Tosin ihan toimettomana ei tässä tarvitse olla, yksi kirja odottaa tekemistään ja erään www-sivuston isompi päivitys. Sivusto on muutettava (lopultakin) responsiivikseksi vastaamaan tämän päivän vaatimuksia, mutta jätin päivitysrupeaman tarkoituksella heinäkuulle muiden lomien johdosta. Ei aiheuta päivitys niin paljon häiriöitä toimistolla.

Keskiviikkona ajattelin käydä entisellä työpaikalla viemässä viimeiset paperit pois nurkista lojumasta. Ja moikkaamassa samalla entisiä työkavereita. Mitä nyt olen huhuja kuullut, eräs Pikku-Hitler yrittää nostaa siellä päätään, mutta ainakin yksi on kaveri on jo ilmoittanut että hänen kohdallaan yrittämiseksi jää. Keskiviikkona kuulen varmaan enemmän.

Nyt kun olen Tampereen matkailun makuun päässyt oikein kunnolla, tuumailin pitäisikö vielä lokakuussa käydä Tampereella tämän vuoden puolella. Ja jos tammi-helmikuussa kävisi vuoden alussa, silloin olisi Tampere nähtynä suurinpiirtein kaikkina vuoden aikoina. Mutta katsotaan nyt on lokakuussa edes lomailumahdollisuuksia, jos vaikka oltaisiin palattu työelämään :)