Muuttuivat suunnitelmat loppuviikon osalta ja kotiinpaluu siirtyi. Oulu on nyt nähty. Ei se kyllä heti vaikuttanut samalla tavalla kutsuvalta kuin vaikkapa Tampere. Pääasia kuitenkin että työhaastattelussa tuli käytyä. Tämän viikon lopulla tulee tieto kuinka kävi. Perjantaina aamupäivällä soitteli erään tuttavaperheen rouva ja kyseli halukkuuttani rankasavottaan, kun olen siellä joskus aiemmin ollut jeesimässä. Heitin lonkalta että jos lauantaina haette asemalta niin voin tullakin.

No, siellähän emäntä odotteli lauantaina enkä mä oikeastaan muuta voinut kuin lähteä matkaan. Talon puolesta sain haalarin, ettei tarvinnut ihan parhaat päällä töitä tehdä. Ihan mukavaa se oli, savottaan oli tullut tuttujakin aiemmilta kerroilta ja uusia kasvojakin näkyi. Sadekin vältteli, joten saatiin melkoisesti aikaiseksi. Lauantai-illan kruunasi oikea puulämmitteinen sauna, uimaan en tarjennut, vaikka muutama hurja sielläkin kävi. Saunan jälkeen oli tarjolla emännän kokkaukset, ja kyllä karjalanpaisti maistuikin. Osa väestä lähti kotiin, meitä jäi muutamia talkoisiin vielä sunnuntaillekin. Porukalla katseltiin euroviisut ja sitten pääsin aittaan nukkumaan.

Sunnuntai kului rankoha raahatessa, mutta nyt on metsäalue tyhjä rangoista ja rungoista, odottavat liiterin päässä jatkojalostusta. Sanoinkin jo, että voisin tulla kesemmällä halkoja hakkaamaan jos vain apua tarvitaan. Saattaa siis olla että pääsee rentoutumaan halonhakkuuseen.

Sunnuntai-iltana otettiin isannän kanssa jokunen olut, ja tänään iltapäivällä pääsin sitten lopulta kaupunkiin emännän kyydissä. Hiukan on ryytynyt olo.... Huomenna pitää jaksaa raahautua työpaikalle katsomaan mitä sinne kuuluu. En tosin enää jaksa stressata.