polku.jpg

 

Jonkin sortin etiäinen aamusella taisi olla opastamassa kun katselin junalippuja ja hotellivarausta. Molemmissa oli jho edennyt siihen vaiheeseen, että vain maksaminen oli enää tekemättä. Jostain syystä tuntui kuitenkin siltä että "en maksa ihan vielä". Niinpä ajattelin käväistä toimistolla tiputtamassa leffaliput, ja palattuani suorittaa maksut ja hoitaa varaukset loppuun asti.

Sähköpostiin olikin tällä aikaa tullut viesti: "Olit ilmoittautunut ***** -koulutukseen 10.10.2015. Tällä kertaa olemme kuitenkin joutuneet perumaan koulutuksen osallistujien vähyyden vuoksi."  Ei siis tarvinnutkaan lähteä. Tai mielelläni mä sinne olisin lähtenyt aiheen vuoksi, mutta tällä kertaa jäi väliin. Seuraavat mahdollisuudet ovat vasta ensi vuonna Helsingissä ja Oulussa, jää nähtäväksi onko silloin aikataulu sellainen että pääsee paikan päälle jompaan kumpaan, vai täytyykö tyytyä verkkokurssiin, joka aiheesta on tulossa myös ensi vuoden puolella. Ei mua kuitenkaan ihan kauheasti harmita.

Tälle päivälle vaihteeksi sen keskeneräisen julkaisun korjaustaitto loppuun asti, ja yhden mainoksen suunnittelu. Pitää koettaa tehdä kaikki alta pois ennenkuin jään lomalle lauantaina.