phonee.jpg

AAMUPÄIVÄLLÄ kaupungille lähtiessä puhelin soi taskussa mutta lopetti aika äkkiä. Katsastin kuka oli yrittänyt soittaa ja huomasin että puhelimeni oli ihan omia aikojaan lähettänyt "Olen kokouksessa" -viestin. Siis ihan taskun pohjalta. On tehnyt joskus aiemminkin saman. Mieleen tuli että jo on koittanut aika jolloin tiemme eroavat ja uusi puhelin tulee perheeseen? Ajatus kävi vasta mielessä, enkä mitään päätöstä vielä tehnyt. Sen kuitenkin tiedän että kun uusi puhelin tulee hommattua, Omena jää kauppaan.

KIEPAHDIN kaupungilla hankkimassa vain jotakin pientä, sillä huomenna on taas isompi tankkauspäivä. Ja on kai huomiselle luvattu jo parempaa keliäkin (en kyllä ole viitsinyt säätiedotusta katsoa, kun kelin näkee ikkunasta katsomallakin). Voisi vaikka istua torin laidalla tai kahvilla jos vain sää sallii. 

ERÄÄN tutun rouvan tapasin kaupungilla ja ihmettelin hänen hidasta liikkumistaan. Oli kuulemma kaatunut liukuportaissa ja sen seurauksena ambulanssikyydin jälkeen viettänyt kolme yötä sairaalassa. Mustelmia on kuulemma vähän joka puolella mutta ei sen kummempaa tainnut sattua. 

KOTOSALLA piti alkaa selvittelmään seuraavan lehden sisältöä, kun osa aineistosta tuli jo sähköpostiin. Eräältä henkilöltä pyysin valokuvia kansikuviksi mutta melkoisen huonolaatuinen kamera puhelimessaan on. Ihan suoriltaan niitä kanteen voi laittaa, joten pitää miettiä toimisiko joku kollaasi niistä. EI kehtaa enää olla laittamatta kun kerran on tullut pyydettyä. Mutta on tässä ensi viikko aikaa saada niistä jotakin julkaisukelpoista. ■