office.jpg

OLIPAHAN aamulla taas melkoinen ruljanssi suihkuun menon kanssa. Jalka pyyhkeeseen ja jätesäkkiin ja säkin suu tiukasti narulla kiinni. Aika erikoinen kokemus käydä suihkussa pukeutuneena osin jätesäkkiin. Ennen puoltapäivää piti lähteä taas haavahoitajalla käymään. Oli kuulemma kova reuna alkanut pehmiämään, mutta edelleen mennään hopeasiteellä, ja torstaina seuraava käynti. Olispa voinut ulkoilla kun aurinko paistoi ja lämpömittari oli reilusti plussalla, mutta jalka kun ei anna periksi. Jos maaliskuun loppuun ei tapahdu muutosta niin pitää kai alkaa etsimään ratkaisua muualta.

HUOMENNA tulee lopultakin kuvia siihen yhteen opukseen. Nytkään ne ei oo kirjan alkupäästä, vaan lähempää puoliväliä. Sovittiin niin että laitan olemassaolevat kuvat tekstiin, ja katsovat tarvitseeko teksti osa vielä lisää kuvia vai mennäänkö niillä mitä ovat toimittaneet. Onhan siinä kieltämättä hommaa kuvien keräämisessä kun ihmiset asuvat eri puolella Suomea.

ERÄS henkilö laittoi taas vaan sähköpostilla päivityspyynnön sivujaan koskien. Syykin on selvä, kun ei tule käymään niin ei tarvitse neuvotella korvauksesta. Voin mä vielä muutaman kuukauden katsella mihin ollaan menossa, mutta sitten laitan laskun liikkeelle ellei sankari sitä ennen ole käynyt. Nuo päivitykset ovat sen verran pieniä ettei siinä kauaa nokkaa tuhise, mutta kun niitä alkaa tulla tarpeeksi monta, niin jossakin vaiheessa olisi mukava jotain pankkitililläkin.

KESKIVIIKKONA tulee vieras, pitäis ilmeisesti vähän siivota nurkkia. Tietää kyllä että mulla on jalka kipeä, eikä siivous ole nyt ensimmäisenä mielessä, mutta silti pitää ainakin parit ja pillerit kerätä pois näkyviltä lojumasta. Ja kai mä imuriakin saan pyöräytettyä jollain konstilla. Ilkee sitten avata oven.

VIELÄ leffa illan päätteeksi ja sitten pötkölleen. ■