snow.jpg

AAMUN +1° ja räntäsade eivät houkutelleet kävelemään vaan työmatka meni bussilla. Päivällä ei lämpötilassa muutoksia tapahtunut, räntäsade oli muuttunut heikoksi lumisateeksi, huomasin kun tauolla kävin ulkona. Töissä selvisi että yksi työkaveri lähtee ensi viikolla ja toinenkin on liipasimella, tässä kuussa kuulemma pitäisi tulla tieto tärppäsikö. Mielenkiintoista on nähdä otetaanko uusia vai jatketaanko vähemmällä miehityksellä ja enenevällä kiireellä. Iltapäivällä lumisade jatkui ja kun mulla takin alla ei ollut kuin ohut paita niin kotimatkakin bussilla.

MUUTAMAN päivän olen odotellut kutsua kesän erääseen tapahtumaan, mutta kun Postin toiminta on nkyään suoraan sanottuna perseestä (anteeksi!) niin ei tuo luvatussa neljässä päivässä ole saapunut. Kaveri oli saanut jo maanantaina, mutta tuntuu siltä että tännepäin postia jakava henkilö taitaa pitää useamman päivän lomaa viikossa kuin jakaa postia. Pitää ilmoittaa kutsun laittajalle tieto siitä milloin kutsu saapui, niin osaavat tulevaisuudessa huomioida tämän jumalattoman viiveen.

HUOMENNA olisi viikon viimeinen aamuvuoro, ja sitten onkin kolme päivää vapaata. Huomenna tulee vielä siihen ikuisuuseepokseen uusia korjauksia, uusia kuvia on jo tullut sähköpostiin. Aluksihan niitä kuvia karsittiin reilulla kädellä mutta tuntuu siltä että pikkuhiljaa alkavat vain hivuttaa niitä takaisin. Yhdessä vaiheessa oli jo puhetta että kirja voisi vaikka ilmestyä tänä kesänä, mutta seuraava jotenkuten realistinen ajankohta voisi olla jossakin syys-lokakuussa. Saattaa kyllä mennä joulullekin asti. Toistaiseksi ei vielä ole ollut yhtään kirjaa jonka tekeminen/taittaminen olisi kestänyt näin kauan, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

LÄMPÖMITTARISSA on enää 0,3° plussan puolella. Yöksi saattaa jopa tulla pakkasta ja ennusteen mukaan luntakin pitäisi sadella. Tarkoittaa sitä että mitä ilmeisemmin huomennakin mennään ja tullaan bussilla töihin ja töistä.

TÄNÄÄN jatkuu Gotham. Viimeisen tuotantokauden jaksot alkavat olla loppusuoralla, huomenna tai sunnuntai-iltana on sitten kaikki katsottu. Sitten pitää palata katsomaan sarjoja jotka ovat olleet tauolla tämän aikaa, niihin kun on tullut uusia jaksoja. ■