kynat.jpg

TULIHAN sitä aineistoa, paksu kansioillinen siihen ikuisuuseepokseen. Nyt on enää yksi luku tarkastamatta ja sitten on kaikki käyty läpi. Parasta tässä on se että mä saan lopultakin tietää oikean sivunumeroinnin, joten voin alkaa arvioida montako sivua koko kirjaan tulee. Vielä selvittelevät tekevätkö pehmeä- vai kovakantisen opuksen, keskustellessamme oli sitä mieltä että kovakantinen. Varmuuden vuoksi pyydän tarjouksen molemmilla versiolla kun se aika koittaa. En tiedä jaksaisinko viikonloppuna tehdä ne korjaukset. Tai jos oikein uuttera olisi saisinko ne lauantaina jolloin sunnuntaina saisin vain huilia.

TÄNÄÄN tuli aineistoa myös toiseen kirjaan. Tämä kirja on sellainen että saan onneksi itse melko vapaasti päättää taiton ulkoasun kannesta kanteen. Tämä teos on jatkumoa aiemmin ilmestyneille kuudelle kirjalle, mutta tässä muuttuu sarjan nimi ja sitä myöten hieman myös kansi. Lisäksi ajattelin taittaa koko aineiston yhteen kirjaan, aiemmin aineistoista tehtiin aina kaksi kirjaa.

VIIKONLOPPUNA ei sitten tarvitsekaan tehdä sitä lomaketta kun olivat päättäneet järjestää ilmoittautumisen toisella tavalla. Eipä haittaa. Sen sijaan mun pitäisi huomenna tekaista töiden jälkeen siihen liittyvä mainos niin että saisivat sen maanantaina liikkeelle. Onneksi kaikki teksti taisi tulla sähköpostiviestissä, joten enköhän mä sen kasaan saa.

KAIPA mä pari jaksoa Surkeiden satt.... -sarjaa katson ja sitten painun pehkuihin että jaksaa taas aamulla aamuvuoroon. Ensi viikolla tai ollakin useampi iltavuoro jollen väärin muista. Ja ensi viikonloppuna matkaan puolison luo tai hän tulee tänne, vielä ei ole tehty päätöksiä kumminpäin tehdään. Onhan tässä viikko aikaa miettiä.

JA ne pakolliset säätiedot: pakkanen pyörii kymmenen asteen hujakoilla, ja on pilvipoutaa. ■