pink-cup-1176171.jpg

 

Päivällä oli palaveri lounaan merkeissä. Paikaksi oli valittu ravintola, jonka ilmestymisen katukuvaan kyllä olin huomannut mutta en vielä ollut ehtinyt testaamaan paikan tarjoomuksia. Hyviä olivat! Parasta paikassa oli se, että että kahvion ja ravintolan puolet olivat erotetut toisistaan lasiseinillä, joten sai ruokailla rauhassa kun kahvion asiakkaat pitivät mölinänsä seinän toisella puolella.

Palaverissa käytiin läpi liikeideaa, mainontaa ja markkinointia. Nettihotellin varaaminen jäi vielä tekemättä, kun yrityksen nimi ei ole lopullisesti varmistunut. Samoin FB-sivut duunataan vasta sitten kun tiedetään lopullinen nimi. Sen verran pystyin jo kuitenkin auttamaan, että lupasin lehdestä mainostilaa kunhan yritys aloittaa toimintansa. Tavoitteena on aloittaa vielä tänä vuonna, mutta annetaan asioiden rullata omalla painollaan.


Huomenna on vuorossa eräs kokeilu. Mikäli ostamastani tuotteesta oikeasti on johonkin, helpottaa se elämää jatkossa. Eli huomiselle vuorossa ainakin tuotetestaus ja kommentit sitten illalla. ■