syys1.jpg

NYT on vettä piisannut.

SUNNUNTAINA ehdin melkein puolison ulko-ovelle kun pilvet pudottelivat ensimmäiset pisaransa. Istuttiin jonkin aikaa ennenkuin lähdettiin siskonsa luo kahville, ja samalla laittamaan siskon uusi kännykkä käyttökuntoon. Enpä olisi uskonut että Nordean tunnuslukusovelluksen ja verkkopankin käyttöönotto voi olla niinkin monimutkaista kuin se oli, mutta nyt se toimii siskonsa kännykässä. Kahvittelun ja asentelujen jälkeen lähdettiin hakemaan puolisolle valaisinta isosta marketista (ajettiin komeasti taksilla sinne). Puolisolla kävi niin hyvä mäihä että bussi kulki ohi melkein heti kun kaupasta ulos päästiin, joten hän pääsi lähes kotiovelle bussilla. Mulla ei yksikään bussi sieltä ajanut edes lähellekään kotia joten piti kävellä siinä syksyisessä sateessa keskustan kautta kotiin. Kävin keskustassa ruokakaupassa ja sieltä sitten bussilla kotiin ja kotona lämpimään suihkuun.

SUNNUNTAINA iltapäivällä alkanut sade kesti pitkälle maanantaiyön puolelle, ja aamukin näytti siltä että ei uskalla lähteä kävelemään vaan matkasin bussilla työpaikalle. Pitkin päivää se ripsautteli sadekuuroja, ja kotimatkallakin se muisti aina välillä sadella ja välillä aurinko paistoi ihan kunnolla. Illalla oli vielä kokous, mutta se saatiin onneksi läpi reilussa tunnissa vaikka siellä oli eräs omaa erinomaisuuttaan esilletuova henkilö paikalla. 

TÄNÄKIN aamuna oli yhtä uhkaavan näköistä kuin eilenkin joten menin taas bussilla. Töissä oli onneksi jo ehti aamusta isompi miehitys niin että ehti muutakin kuin kassalla seistä. Iltapäivällä aurinko paistoi ja samaan aikaan satoi vettä, eli taitaa tulla kesä. Sihteeri soitteli ja kyseli onko toimiston koneessa kuvankäsittelyohjelmaa, ja loppujen lopuksi selvisi että tarkoitus oli saada kaksi Word-dokumenttia yhdeksi, joten ei siinä paljon kuvan käsittelyt auta. Tekaisin nopean ohjeen dokumenttien yhdistämisestä niin että osaa sen avulla jatkossakin.

PARINA edellisenä yönä on yöunet jääneet hieman vähiin joten oli otettava pienet torkut alkuillasta. Huomenna on iltavuoro joten saa nukkua hieman pidempään. Tänä iltana on vielä tarkoitus saada lehden runko kasaan,niin pääsen laittamaan sen katsottavaksi vielä myöhemmin illalla. Huomisiltana en lehteen viitsi koskea kun torstaina pitää taas hypätä aamuvuoroon, ja jos sitä lehteä alan huomenna vääntämään niin en osaa kuitenkaan lopettaa ajoissa.

IKUISUUSKIRJAN suhteen olen ajatellut että kuukauden vaihteessa kun on ihan viikkovapaa niin uhraan kyseisen päivän sille opukselle. Tosin sinä aamuna pitää ensin käydä vuosittaisessa verikokeessa mutta sen jälkeen sitä kirjaa niin että (toivottavasti) kaikki korjaukset on tehty.

HUOMENNA urheasti kävellen töihin ja töistä kotiin. Kelistä huolimatta. ■